4/03/16

Street style: Julia

1 98

Tulevaa Pariisin muotiviikkoreissua odotellessani muistin, että minulla on itse asiassa jäänyt pari katumuotikuvaa syksyn muotiviikolta julkaisematta eli laitetaanpa arkistoihin unohtuneet otokset jakoon nyt! :) Bongasin nimittäin Marimekon näytöstä muutaman upean suomalaisnaisen, joiden muotiviikkotyyleistä tulin ikuistaneeksi kuviin.

Ensimmäisenä vuoroon pääsee upea mallikaunottaremme Julia Välimäki, joka tunnetaan nykyään myös Lumenen mainoskasvona. Tykästyin maanläheisiin väreihin sonnustautuneen Julian tyylissä rennon väljiin linjoihin, hauskoihin samettihousuihin sekä 70-luvun tunnelmiin.

Translation: As I am eagerly waiting for my little trip to the Paris fashion week, I realized I had completely forgotten to publish a few street style snaps I took last autumn at the Marimekko show. I spotted some gorgeous Finnish ladies there after the presentation and then forgot the photos in my archives. So let’s fix that now!

Let me present you the beautiful Julia Välimäki who you may have seen in the covers of fashion magazines or as the face of a Finnish makeup brand Lumene. I absolutely love her relaxed style with 70’s vibes, loose lines, earthy colours and those fantastic velvet pants.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts