4/03/16

Kauneuden juhlaa ja uusi tuoksulemppari

1 88

Yhteistyössä Asennemedia & Stockmann

Kävin tänään Stockalla kurkkaamassa paikan päällä menoa ja meininkiä, sillä tavaratalossa vietetään reilun viikon ajan kauneuden juhlaa. Stockmannilla starttasi juuri hiljattain tämän kevään Pariisi-teema, joka näkyy valikoimassa ja sisustuksessa monin tavoin ja sen lisäksi ensi viikon loppuun asti tavaratalossa on siis kaikenlaista selektiiviseen kosmetiikkaan liittyvää pientä ohjelmaa, tarjouksia, kilpailuja, ynnä muuta mukavaa – tsekkaa postauksen lopusta tarkemmat tärpit. :)

Yksi Helsingin keskustan Stockmannin hienoimmista jutuista nyt tämän kauneuskampanjan ajan on sinne rakennettu kukkaseinä, joka muistuttaa muutaman vuoden takaisen upean Dior-muotinäytöksen mielettömiä kukka-asetelmia. Huumaavan ihanalta tuoksuva seinä on rakennettu oikeista kukkasista, joita on käytetty kokonaisuuteen peräti yli 3000 kappaletta. Jo pelkästään tuo seinä on näkemisen arvoinen! Hiukan myöhemmin tässä jutussa kerron myös, miksi kannattaa käydä nappaamassa selfie tuon upeuden edessä.

Nuuhkin tänään innolla kukkaseinän edustalla esillä olleita kevään uutuustuoksuja ja löysin sieltä lempparinikin. Minua on huvittanut näissä tuoksuasioissa se, että lähes poikkeuksetta KAIKKI suosikkituoksuni ovat jotenkin vaaleanpunaisia. En koe yleisesti ottaen olevani mitenkään erityisen vaaleanpunainen ihminen, mutta jokainen lempparituoksuistani on vaaleanpunasävyinen väriltään tai pakkaukseltaan. Suosikkejani tähän mennessä ovat olleet Versacen Bright Crystal, Pradan Candy ja Escadan Especially Escada. Ehkäpä vaaleanpunainen väri edustaa tuoksuissa usein sellaisia raikkaan kukkaisia vesituoksuja, jotka ovat minulle mieluisimpia, koska väitän, että värin perusteella en kyllä lempituoksujani valitse.

No eipä yllättänyt siis, että kevään uutuustuoksuistakin ehdottomat suosikkini olivat vaaleanpunaisia. Ykkössuosikikseni nousi Marc Jacobsin Daisy Dream Blush. Sen lisäksi tykkäsin myös Elie Saabin Le Parfum Rose Couturesta sekä Marc Jacobsin Daisy Blushista – pinkkejä nekin kaikki tyynni. Uskomatonta. Ehkä se on hyväksyttävä, että minä olen vaaleanpunainen tuoksuihminen. Mutta jos siis on samoja suosikkeja noissa aiemmissa lempituoksuissa jollakulla teistä, niin suosittelen, että kannattaa käydä nuuhkaisemassa myös nämä uutuudet. Olisi muuten hauska kuulla mielipiteitänne, jos joku on jo ehtinyt näitä käydä tuoksuttamassa? Tai jos muilla on ylipäänsä samanlaisia tuoksumieltymyksiä? :)

Mutta mitä kaikkea kivaa siellä Stockalla siis nyt tämän ja ensi viikon aikana tapahtuu? Tässä parhaat palat Kauneuden Juhlan hulinoista:

Kure Bazaarin kynsibaarissa on Helsingin keskustan myymälässä 1. kerroksessa (siinä hissien edustalla) esillä kevään ihania uutuus-kynsilakkasävyjä ja lisäksi voit laitattaa kynsiisi jonkun mieleisesi sävyn ihan ilmaiseksi. Kure Bazaarin kynsipiste on Stockmannilla avoinna maaliskuun loppuun asti.

Nappaa kuva itsestäsi lempituoksusi kanssa Instagramiin sen upean kukkaseinän edessä ja voit voittaa kyseisen tuoksun omaksesi. Kaikkien selfiensä 13.3. mennessä jakaneiden kesken arvotaan yhteensä 15 tuoksua. Muista tägätä kuvaan #tuoksuselfie ja @stockmanncom.

♥Ympäri kauneusosastoa voit bongata värikkäiden huulten kuvalla merkittyjä pisteitä, joissa on mahdollisuus testata maksutta kunkin meikkibrändin huulimeikkiä ammattilaisen tekemänä. Tämä on kiva tapa päästä kokeilemaan ammattilaisen opastuksella, mikä sävy olisi itselle sopiva ja mahdollisesti saada vinkkejä oman huulimeikin tekoon. Käy piristämässä lookiasi uudella huulipunalla vaikkapa lounastauolla tai ennen illan tärskyjä.

Yves Saint Laurentin osastolla on mahdollisuus saada ostetun huulipunan hylsyyn kaiverrus. Olisipa aika päheää, kun kauniissa kullanhohtoisessa huulipunahylsyssä komeilisi vaikkapa oma nimi. Tämä on muuten aika kiva ja ylellinen lahjaidea huulipunien ystävälle.

♥ 1.-20.3. välisenä aikana kannattaa vilauttaa kassalla Stockan kanta-asiakkaille jaettua Paris Passia, jolla saa kaikenlaisia etuja normaalihintaisista tuotteista. Tällä kortilla saat esimerkiksi valitsemastasi huulipunasta -20% alennuksen. Jos tämän yhdistää esimerkiksi tuohon YSL:n kaiverrus-palveluun, niin saa eduista irti tuplahyödyn. ;)

Jos et vielä ole kanta-asiakas, niin ei hätää, sillä kantikseksi liittyminen on helppoa ja saat edut saman tien liittyessäsi. Korttikin tehdään sinulle odotellessa ja saat välittömästi matkaasi esimerkiksi tuon Paris Passin sekä käyttöösi kaikki kanta-asiakasedut kuten kosmetiikan etusetelin, jolla saa vapaavalintaisesta normaalihintaisesta kauneustuotteesta (esimerkiksi juuri joku ihana uusi kevättuoksu) -20% alennusta.

Lisätietoa Kauneuden juhlan tapahtumista ja tarjouksista löydät Stockmannin nettisivuilta.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Mirtsu

    Hei mäkin huomasin useampi vuosi sitten olevani vaaleanpunaisten tuoksujen tyttö. :) Siihen tosin toi poikkeuksen Armanin Acqua di gioia joka on ensimmäinen tuoksu jota on mennyt useampi pullo. Yleensä olen aina kyllästynyt tuoksuihin yhden pullon loputtua…
    Täytyykin mennä haistelemaan kevään uutuuksia, josko vaikka nyt löytyisi jo vaihtelua tuohon omaan tuoksumaailmaani. :)

Related posts