2/03/16

Taivaallista musiikkia ja taidetta

59 image

Kuvailen nykyään varmaan useimmin musiikkilöytöjäni sanalla taivaallinen… Mutta minkäs teet, kun nämä viimeaikaiset löytöni vain ovat olleet niin taivaallisia. :D Yksi tuoreimmista sydäntäni sykähdyttäneistä artisteista on Jenkkien Columbiasta kotoisin oleva Koda, jota voisi itse asiassa kuvailla hyvin samankaltaisin sanankääntein kuin viime viikolla esittelemääni kanadalaista River Tiberiäkin: unenomaista melankolista elektroa satunnaisilla r’n’b-vivahteilla. Tiedän selvästikin, mistä pidän.

Toistaiseksi eniten yleisönsuosiota on saanut Kodan kappale Staying, johon minäkin ihastuin heti ensikuulemalta. Kokonaista albumia Koda ei ole vielä julkaissut, mutta itse ainakin odottelen pitkäsoittoa uteliaana.

Kodasta on mainittava, että artisti yhdistelee mielenkiintoisella tavalla musiikkiinsa myös visuaalista taidetta. Esimerkiksi Angel-kappaleen (toinen alla) yhdessä abstraktia taidetta tekevän Morgan Beringerin kanssa toteutettu video on visuaalisesti aivan huikea. Ja yhteisprojektin tiimoilta myynnissä on myös taiteilijan yhteisprojektille tekemiä kanvasprinttejä. Olen itse ihan mielettömän visuaalinen musiikin kuuntelija, joten tällaiset biisien tai albumien ympärille luodut kokonaiset maailmat hellivät upeasti kaikkia aisteja.

Translation: Amazingly beautiful music again – this time by Koda. His song Staying has been playing on my playlist for a few weeks now and I’m completely hooked. Such beautiful dreamy electro and I absolutely love it how he combines visual worlds to his music like below on the video of his song Angel made by an abstract artist Morgan Beringer. Just beautiful!


Image: Morgan Beringer

Tags: , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts