1/03/16

Kääk!

84

Mutustelin kaikessa rauhassa porkkanaa tässä tiistai-illan kunniaksi, kun törmäsin lehden sivuilla johonkin sellaiseen, että olin vetäistä vihannekseni väärään kurkkuun. Ystäväni Nina nimittäin kyseli, että olenko jo ehtinyt lukea uusinta Imagea. No vielä en ole ehtinyt kuin silmäillä lehden ensimmäisiä sivuja todella uteliaana, mutta lukulistan kärjessä on! Uusin numero on nimittäin omistettu muodille ja vierailevana päätoimittajana toimii eettisen ja ekologisen muotifilosofian sanansaattaja, upea Outi Pyy. Odotan siis innolla, että pääsen syventymään tähän lukupakettiin, joka oletettavasti tarjoilee erittäin kiinnostavia ja sopivasti kriittisiä näkökulmia muotiin.

Mutta sitten siihen asiaan, mikä sai melkein vetämään porkkanat henkeen… Ystäväni nimittäin vinkkasi, että mikäli en ollut huomannut, minutkin mainitaan lehden sivuilla. En tiennyt, ollako innoissaan vai kauhuissaan, mutta ryhdyin jännityksellä pläräämään äkkiä lehteä läpi. Ja apua, kun oma nimi löytyi aukeamalta, jolla oli listattu suomalaisen muodin ajankohtaisia nimiä, vajosin tuolin uumeniin ujona ja kunniasta hämilläni. Siellä se nimittäin komeilee, meikäläisen nimi, Imagen listalla Median vaikuttajista ensimmäisenä.

Olen sanaton. Ja aika kiitollinenkin tällaisesta maininnasta. Erityisen hienolta se tuntuu juuri siksi, että kyseessä on Image. Tätä lehteä olen rakastanut vuosia ja se on tänä päivänä ainoa lehti, jota yhä tilaan kotiin. Joka kuukausi aidosti kiinnostavia ja himpun verran syvemmälle meneviä kunnon lukujuttuja mielenkiintoisista ajankohtaisista aiheista on nimittäin nykyään enää harvassa lehdessä.

Hitsi vie, tuntuipa kivalta. Kiitos Image!

PS. Outille terkut, että onnittelut upeasta lehdestä ja sitäkin upeammista kuvista. Tyyppihän on aivan kuin Kirsten Dunstin kaksoisolento noissa kuvissa!

Tags: , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts