1/03/16

Juuri nyt: 3 meikkipussin luottotuotetta

1 54

En ole sellainen tyyppi, joka kuljettaa meikkipussia aina mukana laukussaan. Kokonaisen meikkiarsenaalin sijaan laukussa kulkee matkassa yleensä muutama luottotuote, joita saattaa tarvita matkan varrella. Oletusarvoisesti laukustani löytyy aina pari eri väristä huulipunaa sekä peitevoide, mutta juuri tällä hetkellä siellä uumenissa majailee myös tämä luottokolmikko, joka ansaitsee tulla esitellyksi.

& Other Stories -käsivoide: Moroccan Tea

Etenkin paljon reissatessa tuntuu, että kädet kuivuvat aivan erityisesti. Lentokoneet ja ilmastoidut hotellihuoneet kuivattavat jo valmiiksi kuivaa ihoa entisestään, joten pienikokoinen käsirasvatuubi on hyvä olla matkassa. Löydän harvoin sellaisia käsivoiteita, joista tykkäisin. Useimmat eivät kosteuta tarpeeksi ja/tai jättävät ihon jotenkin liian rasvaiseksi.

Tähän & Other Storiesin näpsäkän kokoiseen tuubiin ihastuin ihan hiljattain, kun nappasin sen hetken mielijohteesta ostosteni jatkoksi kassalta. Mintun ja vihreän teen tuoksuinen voide kosteuttaa juuri sopivasti eikä jätä käsiä rasvaisiksi – ja tuoksu on aivan ihana! Näitä tekisi mieli tämän positiivisen kokemuksen jälkeen hamstrata tuubitolkulla joka tuoksussa. :) Plussaa myös visuaalista silmää miellyttävästä pakkauksesta, joka on aina kiva kaivaa laukusta esiin.

Elizabeth Arden 8 Hour Cream

Tätä ihmevoidetta olen hehkuttanut aiemminkin, mutta huipputuote ansaitsee tulla mainituksi toisenkin kerran – etenkin, kun sain jälleen muistutuksen voiteen maagisesta tehosta ihan hiljattain. Omistan tästä tuotteesta sekä tämän pienen metallirasian, joka on näppärä mukana laukussa. Kotona yöpöydällä lepää sitten sellainen vähän suurempi tuubi.

Eight Hour Creamin nimiin vannoo moni meikkitaiteilija ja tämän jokapaikan voiteen tunnistaa heti jokseenkin omintakeisesta tuoksusta, jota yksi meikkaaja kuvaili juuri viime viikolla ”navetaksi”. :D Ei ehkä mairittelevin kuvaus, mutta itse pidän tästä tuoksuineen päivineen. Voide pelastaa sinnikkäimmätkin rohtumat ja toimii mainiosti myös huulivoiteena ja/tai -kiiltona. Tänä talvena niistämisestä rohtunut nenänpieli suorastaan halkeili kuivuuttaan ja kaverini keksi ehdottaa, että kokeilisin rohtumaan Eight Hour Creamia. Laitoin kahtena peräkkäisenä yönä nenänpieleen paksun kerroksen voidetta ja rohtuma oli sen jälkeen poissa. Pirulainen on muutaman kerran yrittänyt sittemminkin tulla vielä takaisin, mutta Eight Hour Creamilla se on selätetty.

Lancôme Shine Lover -kuultopuna: sävy 357*

Yleensä suosin huulipunissa voimakkaalla pigmentillä varustettuja mattapunia, mutta tämä Lancômen kuultopuna on kiilannut kestosuosikkien joukkoon. Tämä puna on sellainen, että JOKA kerta, kun tätä on huulillani, joku kysyy, mikä huulipuna minulla on käytössäni. Siis valehtelematta, joka ikinen kerta. :) Enkä ihmettele, tämä todella on poikkeuksellisen herkullinen tuote ja sävy (näkyy esimerkiksi tässä postauksessa).

Minulla on kuultopunasta käytössäni sävy 357 Fuchsia in Paris, jossa on itse asiassa yllättävän tuhdistikin väriä, mutta ohennan sävyä usein juuri tuolla edellä mainitulla 8 Hour Creamilla niin, että laitan sitä ensin alle huulivoiteeksi ja sitten päälle kevyesti tuota Shine Loveria. Kuultopunassa on kyllä todella miellyttävä koostumus ihan jo sellaisenaankin, mutta tykkään itse arjessa tästä ihan sellaisena hentoisena pinkkinä.

* saatu testiin blogin kautta

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • S

    Mä en oo koskaan tykännyt eight hour creamista koska se tuoksuu musta ihan mummolle (:D), mutta viimeksi bongasin lentokentältä tuoksuttoman version ja se on ihan täydellinen tuote! Joskus tuoksuttomatkin haisee ihan kamalilta, mutta tässä on miellyttävä neurtaali tuoksu. :)

Related posts