26/02/16

Hiljainen päivä

34 76

Eilen ei ilmestynyt blogipostausta, koska tuntui, ettei ollut kertakaikkiaan mitään sanottavaa ja ajatukset olivat aivan muualla. Tunnelmat ovat tänään jokseenkin samat. Mutta hei, ei sitä joka päivä voikaan olla asiaa. Olen joskus kysellyt tällaisina päivinä teidän muiden kuulumisia ja olisipa kiva antaa puheenvuoro vaihteeksi taas teille tänään.

Mitä juuri sinulle kuuluu tänään? Oli meneillään sitten maailman onnellisin, surkein, tylsin, jännittävin tai tavallisin hetki, se ei ole koskaan liian vähäpätöinen jaettavaksi. Olen aiempina kertoina saanut niin paljon hyvää mieltä, lohtua, iloa ja myötäelämisen tunteita teidän kuulumisianne lukiessa, että voisi olla jopa jokin jokaviikkoinen tai -kuukausittainen juttu kysellä teidän muiden mietteitä juuri tässä hetkessä. Sana on vapaa kommenttiboksin puolella. :)

Hame & paita // skirt & shirt H&M Studio SS16*, tennarit // sneakers Adidas*, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: ,

Categorised in: Muoti

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • No… Aamupäivällä paistoi niin ihanasti aurinko, että päätin viedä vuodevaatteet ulos tuulettumaan. Mutta sitten kävikin niin, että juuri kun olin saanut peitot raahattua ulos, alkoi kauhea tuuli! Sain kuitenkin puristeltua ne tuulen välillä rauhoittuessa.

  Onneksi tänään on tiedossa loppujen lopuksi ihan hyväkin päivä! :) Illalla on saunavuoro, jonka jälkeen jumittaudun tv:n ääreen katsomaan vuosi vuodelta mahtavampaa Voice of Finlandia! :) Ja on sitten ihanaa mennä nukkumaan, kun vuoteessa on puhtaat lakanat. <3

 • Emmi M

  Hei! Ihana tuo hame, vähän jopa yllätyin että oli Hennesin :) Minulla hieman samanlainen fiilis kun sinulla ja halusinkin vain kiittää hyvästä blogista ja ennenkaikkea aidosta ja viihdyttävästä snäppäilystäsi. Ihanaa viikonloppua!

 • Katri

  Ihana idea, kysellä kuulumisia nimittäin :’) Miun viikko on ollut täynnä kiirettä ja pitkiä päiviä, ja tällähetkellä perjantai tuntuu ihan pelastukselta. Elämässä on hurjasti asioita meneillään joten pieni huilitauko viikonlopun muodossa tulee oikeaan paikkaan. Sinällään asiat kulkevat omalla painollaan – päivä kerrallaan ja silloin tällöin taivaalla vilahtava aurinko antaa voimia ja energiaa :-) Ihanaa viikonloppua siulle!

 • Tua

  Kävin tänään aamulla juurihoidossa, joka ei sattunutkaan ollenkaan! EI YHTÄÄN! Harvoin olen ollut näin innoissani hammaslääkärikäynnin jälkeen. :D Ajattelin kuitenkin illaksi omaksua potilaan roolin ja töiden jälkeen lähinnä pötköttää sohvalla.
  Huomenna on tarkoitus käydä ensin elokuvissa miehen kanssa ja illalla saankin sitten kauempana asuvan ystäväni yökylään. Ohjelmassa on ensin ravintolaillallinen lauantaina ja brunssi sunnuntaina. Herkkuviikonloppu luvassa!

  • Tua

   Ja ihanaa viikonloppua sinullekin! Kiva idea kysellä lukijoiden kuulumisia. :)

 • Elena

  Aamulla olin lenkillä, nyt oon iltavuorossa vanhusten palvelutalossa. Eilen hoivasin vanhaa miestä hänen viimeisinä tunteinaan, sanoin, että nyt sai jo hellittää ja mennä. Kuolemaan ei totu, mutta levollinen lähtö voi olla kaunis.
  Illalla on kiva vaikka kattoa Netflixiä poikakaverin kanssa ja puhua kaikesta muusta kun töistä. :)

 • vierailija_xx

  Tein tänään positiivisen raskaustestin. Hys! :)

 • Eeva

  Olen hengaillut ja ”jutellut” kolmikuisen pienen poikani kanssa. Ihana aamu, kun aurinko paistoi sisälle asuntoon. Poika hymyilee iloisesti kun näkee minut, se sulattaa sydämen. Kävin vaunulenkillä ja ostamassa jäätelöä perjantain kunniaksi. Kaikkea hyvää sinulle!

 • Sudenkorento

  Ollaan perheen kanssa sairasteltu paljon tässä kuussa,influenssaa ja flunssaa.Väsyttäviä viikkoja,mutta sitten keksin jotain piristävää.Tilasin itselleni postimyynnistä keltaisen takin ja tänään sommittelin keltaisista,aniliininpunaisista ja oransseista tulppaaneista kauniita kimppuja keittiöön ja olohuoneeseen.Hörpin kuumaa inkivääri-hunaja-sitruunateetä ja luotan,että vielä tulee aika kun ollaan terveitä.

 • Karkkinen

  Kävin tapaamassa tällä viikolla 92 vuotta täyttänyttä mummiani. Oman avioeron kynnyksellä mummin kertomus rakkaudesta, joka kesti ensin lähes 60 vuotta avioliittoa ja joka elää vahvana vielä 12 vuotta papan kuoleman jälkeen, sai minut kyyneliin…

 • Lähden tänään ulos pitkästä aikaa parhaan ystäväni kanssa, viimeksi ollaan oltu joskus viime vuoden puolella! :)

 • Tiiiinah

  Viimeminuutit töissä ennen viikonloppua, sitten kamat kasaan ja viikonlopuksi viettämään laatuaikaa ystävien kesken. Väsynyt mutta odottava fiilis tällä hetkellä :)

 • nupsi

  tuntuu terapeuttiselta kun joku kysyy mitä kuuluu, ja vastaa siihen suoraan. Muutin kolme viikkoa sitten Englantiin, ennen sitä tapasin mukavan pojan yliopistossani Suomessa. Ajattelen häntä aika usein (ja tsekkailen hävettävän usein facebook profiliaan :D). Aamulla menin juoksemaan, mutta kaupungissa juokseminen tuntuu hankalalta, ja kaipasin vähän myös raikasta, puhdasta pakkasilmaa. Tulin hyvälle mielelle kaupan kassasta, ja jaoin hänen kanssaan hyvät naurut. Kuuluu ihan hyvää, ulkomailla ollessa oppii arvostamaan päivän pieniä hyviä asioita. Hyvää viikonloppua Jenni!

 • Pauliina

  Kiitos kysymästä, minulla on tänään synttärit!

 • wuuh

  Päiväni muuttui hetki sitten aika loistavaksi! Teen keikkatyötä ja viime aikoina on stressanut töiden vähyys. Pari tuntia sitten sain kuitenkin puhelun, että viikon päästä olisi tarjolla työmatka Aasiaan! Oon pyöriny vaan ympyrää, 45minuutissa hakenu seka passikuvat että uuden passin ja syönyt ihan liikaa lakuja innostukseen! Tän päivän intoilen ja huomenna voin sit alkaa miettimään reissua töiden puolesta :D

 • Love your simple take on the crazy coloured collection!

  http://www.getri.eu

 • matti s

  Moikka Jenni! Ja terkkuja Latviasta ;)

  Silloin n. 8v sitten olin tällä kurssilla oppilaana ja tänä päivänä koulutan itse samaa kurssia, näin se ympyrä sulkeutuu :)

  Kaikkea hyvää entiselle kollegalle ja oikein iloista tulevaa kevättä!

 • Mira

  Aloitin viikonlopun viettoni shoppailulla ja iltapäivällä kiiruhdin pakolaiskeskukseen vapaaehtoistyöhön. Oma poikani tulee huomenna talviloman vietosta isovanhemmiltaan, joten tänä iltana lähden ehkäpä vielä ulos syömään, jipii! :)

 • Hihla

  Kiitos kysymästä! Tänään kuuluu varsin hyvää :) on ihanaa kun aurinko on paistanut ja pidettiin lettukestit kavereiden kanssa. Toivottavasti sinunkin päivääsi kuuluu hyvää!

 • LauraKaa

  Ihana asu :).

  Töissä pääsiäiskiireet alkamassa, joten rankka viikko takana. Onneksi nyt viikonloppu . Flunssassa myös tällä hetkellä, toivoisi vaan että paranisi niin pääsisi taas urheilun makuun :).

  Ihanaa viikonloppua sinne !

 • Sariska

  Kolme viikkoa töitä yhteen putkeen (ilmaan vapaapäiviä), ja vihdoin, noin tunnin kuluttua, alkaa reilun viikon mittainen vapaa :)

 • Möhököhö

  Vauvalla puskee hampaita… luulin että ensimmäisten neljän jälkeen saisi hiukan hengähtää, mutta ei – alas ilmestyy lisää vaikkei aikaisemmatkaan ole kunnolla kasvaneet. Onneksi ei ole muuta oireilua kuin ruokahaluttomuus, mutta se riipii kyllä itseäni senkin edestä ja stressaan seuraavat viikot tytön kasvamisesta :I

  Mutta vastapainoksi saa iloita kun seisominen onnistuu jo melkein ihan ilman tukea! Ja eiköhän se kävelykin sitten suttaannu aika äkkiä kun kulkee niin hienosti käsistä kiinni pidettäessäkin. Tietää kiireisiä aikoja minulle :D

 • Tiina

  Sellaista olen tässä miettinyt, että täytyykö mun oikeasti tutustua mun kaveripoikien tyttöystäviin, jos mua ei kiinnosta? Olenko tyly jos en halua.

 • Mmiia

  Sain tänään lopulta tutkintotodistuksen sosionomiksi :)eli huippupäivä! :D aikamoista taistelua on opinnot olleet välillä. Aamulla paperia käydessä homma ei tuntunut miltään, mutta päivän aikana on jotenkin tuntunut kevyemmältä ja kevyemmältä :) huomenna juhlistetaan perheen ja ystävien kanssa, hih ihanaa! :)

 • Magnolia

  Kiitos kysymästä.
  Juuri nyt kuuluu hyvää. Elämä tuntuu hymyilevän kun aurinkokin juhlistaa ihanaa kevättalvista lauantaita. Vaikka pitää pariksi tunniksi palata duuniin, sekään ei moodia pilaa.
  Menen myöhemmin kivalle kävelylle kirpeään lumiseen iltapäivään. Saan jutella hyvän ystävän kanssa, jota en ole nähnyt pariin viikkoon. Juomme kahvit leivosten kera.

  Elämän kivat ilostuttavat pikkuasiat!

  Mukavaa viikonloppua kaikille!

 • Anu

  Kirjoitan tekstilingvistiikan harjoitustyötä, jossa pitää analysoida netistä löytyviä eri tekstejä. Tänään kohteena on mm. tämä blogikirjoitus.

 • RR

  Tähän tulin juomaan juuri kahvia koneelle, aamupäivä mennyt vaihtelevissa tunnelmissa. Aamulla oli helliä hetkiä miehen kanssa, sitten tuuli muuttui ja aamupäivä menikin riidellessä. Pää kipeä, olo vähän semmoinen, että mitä tekis…Vois vaikka hiihtolenkille :)

  Blogisi ja kauniit kuvat aina piristävät! :)

 • Jenskuli

  Kiitos kysymästä!

  Istun juuri auton kyydissä Etelä-Ruotsissa.
  Aurinko paistaa ja pysähdyttiin äsken vanhan linnanraunion viereen katselemaan huikeaa maisemaa järven yli. Tuuli tosi kovaa ja mies otti videolle sen hetken.

  Nyt on hirveä pissahätä, että huoltsikkaa odotellessa :D

  Kivaa päivää Jenni!

 • Virpi

  Minä mietin tässä kohta 33-vuotiaana, että mikä minusta tulisi isona. Mulla ei oo koskaan ollut mitään unelma-ammattia ja vähän hurjalta tuntuu ajatus alkaa summassa opiskelemaan jotain uutta tai vaihtaa työpaikkaa. Miltähän tuntuisi tehdä työtä, jota rakastaa ja jolle on paljon annettavaa?

  • Armas

   Täällä vähän samanlaisia ajatuksia. Olen myös kohta 33-vuotias ja 6 vuotta olen ollut samassa työpaikassa, mutta viime aikoina on ruvennut ahdistamaan ajatus, että tätä on edessä vielä seuraavat 30 vuotta. Mullakaan ei ole koskaan ollut mitään unelma-ammattia. Olisi kuitenkin joskus vielä kiva tehdä työtä, mistä saa onnistumisen tunteita ja mikä tekee onnelliseksi. En oikein tiedä mitä tekisin…

 • Kiti

  Mulla menee muuten kai ihan kivasti, mutta työnhaku stressaa ja raastaa hermoja. En jotenkin osaa enää yhtään uskoa siihen että saisin vielä jonkun hyvän työn jostain, kun en oikein koskaan ole se paras hakija mihinkään :( mutta toivotaan että asiat muuttuisi pian.

  • K

   Höpö-höpö! Rekryjä tehneenä tiedän, että täydellistä hakijaa harvoin on, ja usein joudutaan tekemään kompromisseja valintaa tehdessä. Lisää itseluottamusta peliin vaan! :)

 • Mim

  Moi Jenni! Mä olen tänä talvena ensimmäistä kertaa elämässäni tavannut ihmisen, jonka kanssa on hyvä olla ja olen sen myötä myös ensimmäistä kertaa elämässäni rakastunut. Hurjaa ja ihan hurjan ihanaa. Lisääntyvä valo, tulppaanit ja kevään odotus. Elämä on ihanaa just nyt. Ps. Sulla on aivan ihana blogi, kiitos siitä <3 Paljon aurinkoa, lämpöä ja hyviä fiiliksiä pian alkavaan kevääseen.

 • Emma

  Heräilen seuraavaan päivään, tiedossa on laskettelupäivä, lomapäivä kaiken tekemisen keskellä. Tänäänkin pitäisi montaa asiaa tehdä, että sais kouluhommat (kandin yms.) kasaan, mutta ei, tänään yritän nauttia tästä talvipäivästä ja jatkan sitten huomenna.

  Aina ei tartte suorittaa tai ajatella fiksuja. Välillä aivot täytyy nollata, jotta sitten joskus, kun on sen aika, syntyy niitä pieniä tai suuria kivoja, fiksuja ajatuksia ja tekstejä.

Related posts