24/02/16

Mustavalkoinen päivä

4 97

Tämä Barcelonassa ikuistettu asu on siinä mielessä hauska, että melkein sen kaikki osat ovat kotimaista designia. Päälle valikoitui nimittäin samalla kertaa R/H:ta, Katri Niskasta, Cut & Pretiä ja Väskaa, ja vain kengät ja aurinkolasit ovat länsinaapurista.

Löysin muutama vuosi sitten suomalaisen laukkumerkki Väskan ja ihastuin välittömästi laukkujen uskomattoman korkeaan laatuun. Kun Väskan suunnalla huomattiin innostukseni, olen sittemmin saanut muutamana sesonkina valita mallistosta itselleni jonkun aarteen. Viime loppusyksyn valinta ei olekaan vielä blogissa aiemmin vilahtanut, mutta tässä näette tuoreimman Väska-tulokkaani: pieni, musta Saaga-laukku.

Olen muuten huomannut, että käytän nykyään hirmuisen vähän mitään printtikuvioin koristeltuja vaatteita. Kaikenlaisia kokoprinttikuoseja tulee käytettyä nykyään aiempaa enemmän, mutta esimerkiksi printti-t-paidat ovat kadonneet vaatekaapistani oikeastaan täysin. Tämä Katri Niskasen t-paita tekee poikkeuksen – tosin tässäkin tuo printti kuvittaa oikeastaan koko puseroa. Ostin hauskan paidan Katrin Roosa Nauha -mallistosta viime syksynä. Tiedoksi muuten Katri Niskasen suunnittelun ystäville, että suunnittelija on avannut ihan äskettäin uuden upean liikkeen Helsingin Bulevardille.

Se on muuten hassua, miten itsekriittinen sitä on omia valokuviaan kohtaan joinakin tiettyinä hetkinä. Katselin näitä kuvia muutama viikko sitten juuri ottamisen jälkeen ja mietin, että niistä ei yksikään ole oikein julkaisukelpoinen. Kaiketi oma fiilis oli vain juuri tuolla hetkellä jotenkin yleisesti ottaen tympeä, koska nyt pari viikkoa myöhemmin en ihan ymmärrä, mikä näissä nyt muka olikaan vikana. :D

Bomber-takki // bomber jacket R/H*, t-paita // t-shirt Katri Niskanen, farkut // jeans Cut & Pret*, kengät // shoes Filippa K, aurinkolasit // sunglasses BikBok*, laukku // bag Väska*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Natali

  I like your tee and shoes very much! Looking great in this casual combo. :)

  http://lartoffashion.com/lumi-accessories/

 • Hauska paita ja laukku on myös tosi kiva. Nämä kuvathan on kivoja. Ammattilaisena sitä varmaan on välillä turhankin kriittinen. :)

 • Magnolia

  Ihan pakko kommentoida. Loistavasti valitut ja rajatut kuvat. Esittelee asun ja sen yksityiskohdat kiinnostavasti. Ei turruta. Ei kyllästytä. Niitä jaksaa katsella ja niitä haluaakin katsella.
  Asu näyttää kiinnostavalta.
  Musta-valkoisuus lisää vielä kiinnostavuutta.
  Ihanat kuvat!
  Huippua nähdä miten, Jenni, kuuntelet lukijoitasi ja olet valmis muuttumaan ja kehittymään. Kunnioitan!

  Kuvakulmia voisi vielä vaihdella enemmänkin. Myös joskus kuvattava voi olla makuulla, kiipeillä, juosta, hyppiä, roikkua puusta ylösalaisin tai vaikkapa olla käpertyneenä sikiöasentoon.
  Vaihtelu tuo mieleenkiintoa kuviin.

  Itse kaipaan myös joskus nauravia tai muuten erilaisia ilmeitä kuviin. Poseerattuja, kiiltokuvamaisia kuvia voi kuka tahansa tuottaa; ilmeikkäitä, omaperäisiä ja ainutlaatuisia vain harvat.

  Mukavaa iltaa!

 • Olen huomannut saman piirteen omassa valokuvaamisessa. Ehkä visio lopputuloksesta on vielä kirkkaana mielessä juuri kuvaamisen jälkeen. Täytyy antaa itselle aikaa unohtaa se :D

Related posts