23/02/16

It’s too late now

5 65 river-tiber-by-tess-parks

Viime aikoina on kovasti kyselty, että milloin ilmestyy Pupulandian seuraava Spotify-soittolista. Olen keräillyt uusia löytöjä hartaasti ja rakkaudella kaikessa rauhassa ja itse asiassa iloksenne voin kertoa, että uusi lista ilmestynee jo tässä tällä tai ensi viikolla. Ja niin mahtavia löytöjä olenkin tehnyt, että maltan tuskin odottaa. :)

Sitä odotellessa esittelen teille yhden biisin, joka on soinut Spotifyssani repeatilla nyt viikon-pari. Torontolaisen River Tiber -nimellä musiikkia tekevän Tommy Paxton-Beesleyn kappale The City hurmasi minut unenomaisella melankolisuudellaan. R’n’b-vivahteilla höystettyä elektroa tekevä kanadalaisartisti on julkaissut tähän mennessä yhden albumin When The Time Is Right (2015) ja vuotta aiemmin EP:n The Star Falls, jolta tämä The City -kappalekin löytyy.

Uskaltaisin ennustaa tälle tyypille suurempaakin suosiota, ja viime syksynä pientä pöhinää syntyikin, kun Drake lainasi kappaleelleen samplea River Tiberin No Talk -biisistä. Mutta siis suosittelen tsekkaamaan – ihanaa, kaunista musiikkia. Ja video on myös todella kaunis!

Translation: My new music crush is the Canadian artist River Tiber aka Tommy Paxton-Beesley who makes dreamy and melancholic electro music with an r’n’b twist. I’ve been playing his song The City on repeat for a week or two now – just beautiful!

Photo: Tess Parks

Tags:

Categorised in: Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Elisa V.

  Kiinnostuin!
  Miten Pupulandian soittolistan löytää Sporifysta? Ihan hakukenttään kirjottamalla ei näyttäis löytyvän.

  • Mahtavaa! :) Voit hakea minun koko nimelläni eli Jenni Rotonen, ja sieltä pitäisi löytyä liuta tekemiäni soittolistoja. Tosin myös Pupulandia-hakusanalla löytyy blogille tekemiäni soittolistoja, kun vain klikkaat Hae. :) Spotify ei itse niitä siinä ennustavassa haussa ehdota, mutta löytyvät kyllä.

   Mutta uudesta listasta ilmoittelen kyllä täällä blogissa eli ei varmasti mene ohi korvien, jos lueskelet säännöllisesti!

 • Oijjoi, kuulostaa hyvältä! Pitää lisätä soittolistalle. Ootko kenties kuunnellut jo Majid Jordania? Samankaltaista fiilistä.

Related posts