20/02/16

Tasa-arvon alusvaatteet: Björn Borg & Skin Collection

6 143 bjorn-borg-nude

Luin tänään Kauppalehden sivuilta uutisen, joka ilahdutti todella. Björn Borg näyttää nimittäin upealla tavalla esimerkkiä laajentamalla nude-värin merkitystä oikeasti lähemmäs kaikkien ihonvärien kaunista kirjoa. Tulevaisuudessa yhä useampi voi siis löytää Björn Borgin Skin collection -mallistosta mahdollisimman lähellä omaan ihonväriään olevat alusvaatteet. Nostan isosti hattua Björn Borgille – tämä on pieni, mutta tärkeä askel matkalla kohti todellista tasa-arvoa.

Tähän mennessä nude-sanalla (nude=alaston) on viitattu enimmäkseen beigellä väriskaalalla liikkuviin puuterisävyihin, jotka kuvastavat lähinnä vaaleaa ihonväriä. Todellisuudessa vaaleaihoisia on koko maailman väestöstä vain noin 16 prosenttia. Skin Collection -kokoelmaan kuuluu kuuteen yleisimpään ihonväriin sopivan sävyisiä alusvaatteita. Ihan loistojuttu! Näin sitä maailmaa muutetaan. :)

Translation: Hurray for Björn Borg that is launching an underwear line called Skin Collection. The new Skin Collection will broaden the colour nude from a beige powder shade into more of a concept that actually embraces all the beautiful skin tones in the world. The goal is to offer discreet underwear for as many skin tones as possible and that is why the new collection includes six most common skin tones. Bravo, Björn Borg! This is definitely a small but important step towards a better and more equal world.

Photo: Björn Borg

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • tiippa

  Voisi bb ylettää sen tasa-arvon myös naisten ja miesten välille. Miksi naisten alkkareita pitää myydä seksuaalissävytteisellä kuvalla, jossa malli on selkä notkolla, peppu pitkällä.. siinä missä miehen poseeraus on neutraali.

  • paulal

   Ajattelin aivan samaa kuvat nähdessäni!

  • juuh elikkä jooh

   En nyt sanois tota miehen poseerausta neutraaliksi.

   • paulal

    Huomattavasti enemmän neutraali kuin naisen poseeraus joka tapauksessa.

    • juuh elikkä jooh

     No jaa en sanois tollasta pullotusta ja pullistelua kovin neutraaliksi kuitenkaan vaikka se olisi lähempänä neutraalia, kuin tuo toinen.

 • Kiti

  Toivottavasti jää pysyväksi muutokseksi, eikä ole vaan hetken spesiaalimallisto :)

Related posts