19/02/16

Perjantain biisisuositus

3 94 Kate-Miller1

Oijoijoi, niin ihanaa uutta musiikkia on taas löytynyt, että olen ihan täpinöissäni, kun pääsen esittelemään teille löytöjäni. Tänään tehosoitossa on ollut Kate Millerin lempeän soljuva Fortify, jossa on itse asiassa aika kaunis videokin. :) Millerin pari vuotta sitten julkaistu Neophyte-niminen EP on herättänyt musiikkipiireissä kovasti kiinnostusta. Minulle soundista tulee aavistuksen verran mieleen Jessie Ware – ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen tuore artisti, jota kannattaa pitää silmällä!

Translation: A wonderful music find for your Friday. I have played Kate Miller’s Fortify on repeat since yesterday and it is just great.

Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Annikki.

  Täytyy tulla kommentoimaan, että lisäsin sut näpissä joku viikko sitten ja tykkän sun snäpeistä tosi paljon! Ne on niin aitoja ja just jostain deittailusta ja ihmisistä (miehistä) puhuminen on vaan sitä kaikkein kiinnostavinta, johon jokainen voi samaistua. Kiitos ihanista snäpeistä ja aitoudestasi!

 • AAA-aaa

  Tossa videossa on otteita ainakin Marina Abramovicin AAA-AAA -teoksesta, ja muutkin otteet näyttää 70-luvun performanssitaltioinneilta, en tosin tunnista tekijöitä :) ihana biisi kyllä, kiitos vinkkauksesta!

 • Souvy

  Moi Jenni! Olen ollut blogisi tilaajana sitten Google Readerin, mutta vasta nyt juuri tänään löytäessäni sut Spotifystä tajusin, kuinka hämmentävän samanlaiset musiikkimaut meillä on. ”Kaikki hyvät biisit” -lista sisältää ainakin 80% artisteista, jotka munkin vastaavalla listalla on. Eli ne loput 20% on todennäköisesti uusia rakkauksia.
  Tää asia on just nyt mulle ihan aarre, koska olen elämäntilanteessa, jossa uuden musiikin etsimiselle ei ole aivoissa kaistaa ja se korventaa sielua. Suurkiitos, pelastit mun kevään! *kumartaa*

Related posts