19/02/16

Missonin hengessä

6 143 bikbok8

Silmissä vilistävät siksak-kuviot ja värikkäät neulepinnat herättävät useimmissa muodin ystävissä automaattisesti assosiaation italialaiseen muotitalo Missoniin. Niin kävi tälläkin kertaa, kun bongasin hiljattain BikBokin lehdistötilaisuudessa iloisen värisen siksak-setin. Vaikka en ole varsinaisesti koskaan hullaantunut Missonin tunnistettavaan kuosiin, jostain syystä tämä BikBokin neuleasu herätti kiinnostukseni.

Koska Barcelonan reissu oli juuri tuloillaan ja ajatuksissa oli pyörinyt näitä lainavaateideoita, niin kysäisin, voisinko saada setin mukaan reissuun kuvauslainaan. Jotenkin tuo hame ja pusero olivat minusta ihan hurjan inspiroiva parivaljakko. Moni ei ehkä yhdistäisi niitä kerralla samaan asuun, mutta minusta tuntui ilmiselvältä, että nämä kaksi kuuluvat yhteen.

bikbok2bw

En jostain syystä tunne useinkaan oloani kovin kotoisaksi näin ihonmyötäisissä vaatteissa – varsinkaan hameissa tai mekoissa, enkä varsinkaan vaakaraidallissa sellaisissa. Mutta jostain syystä tässä tyylissä olo oli varsin kotoisa. Voisin hyvinkin kuvitella pukeutuvani tähän asuun ihan oikeastikin.

Mitäs tuumitte te muut? Sytyttävätkö riemunkirjavat siksak-kuviot / kokoneuleasu / tämä nimenomainen tyyli? :)

Translation: I fell in love with this BikBok SS16 look with a Missoni style zigzag pattern and borrowed the skirt and the sweater for my Barcelona trip to try it out. And I loved it! How about you? 

bikbok7

Hame ja pusero // skirt and sweater BikBok SS16*, aurinkolasit // sunglasses BikBok SS16*, bomber-takki // bomber jacket R/H**, tennarit // sneakers Adidas Originals**, sormus // ring vintage

* kuvauslainassa / borrowed

** saatu blogin kautta / gifted

bikbok14bikbok1bwbikbok10abikbok9bikbok12bwbikbok4

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • AjN

  Hei! Näin laiskana kommentoija nappaan kätevästi kaksi kärpästä, eli postausta, samalla iskulla :D Eli olen rakastunut täysin viimeaikaisiin asuihisi ja niistä saamaani inspiraatioon! Aiemmin esittelemäsi, musta t-paidasta ja hameesta koostuva asu oli upea, kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja tykkäsin kovasti myös saman postauksen farkkuasusta. Ja nyt tämä ”Missoni-asu”, ihana! Ja asu tuo upealla, ja ehkä hitusen uudella tavalla kauniin vartalosi esiin.

  Ja vielä ihan kokonaisuudessaan; tämä on se blogi, jonka parissa vietän eniten aikaa ja jonka pariin palaan aina ensimmäisenä pienten blogitaukojen jälkeenkin. Kiitos :)

 • Itse ihastuin vuonna 2012 Missonin ja Lindexin yhteistyömallistoon http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2012/10/i-see-that-path-of-progress-has-never.html. Muuten olen vierastanut siksakkia, mutta tämä asu on hieno ja makuuni!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Tosi kiva asu! Itse tykkäisin juurikin tuollaisesta kaksiosaisesta neuleasusta, mutta oikeanlaista ei ole tullut vielä vastaan. Ihanan raikas look :)

 • Saniainen

  Kuvissa asu on ok, oikeassa elämässä lienee akryyliä ja polyesteriä, joka nyppyyntyy ennen kuin vaatteet saa kaupasta kotiin. Toivoisin sinulta laadukkaampaa linjaa.

  • Harmi, jos sinulla ei ole tämän enempää luottoa arviointikykyyni. Olen mielestäni kautta linjan blogissani korostanut aina sitä, kuinka korkealle arvostan vaatteissa nimenomaan laatua. Myös ketjuliikkeistä voi löytää hyvistä materiaaleista valmistettuja ja keskimääräistä paremmin tehtyjä vaatteita, jos vain viitsii hiukan vaivautua tutkimaan tuotetietoja, saumoja ja yksityiskohtia. Mallikappaleisiin ei usein materiaalitietoja ole merkitty, mutta näppituntumalla tämä neulos vaikutti laadukkaalta. Nopea googletus osoitti, että neulesetti on 80% viskoosia ja 20% polyesteriä. Omasta mielestäni laadukas viskoosi ainakin on hyvin miellyttävä materiaali.

   Materiaaleista voi aina kysyä, jos askarruttaa. Vastaan mielelläni, jos vain suinkin osaan.

 • L

  Ihanan pirtsakan keväthenkinen asu ja sulla on kyllä mielettömän kaunis kroppa! :)

Related posts