18/02/16

Unelma keväästä

6 112 sessun-ss16-echo-mali

Tällä viikolla Helsingissä on jo näyttänyt keväältä. Aamut alkavat pikkuhiljaa olla valoisia ja aurinkokin on näyttäytynyt jo useampana päivänä. Olin alkuviikosta niin keväisissä tunnelmissa auringon pilkistellessä, että unohdin tyystin vilkaista lämpömittaria ulos kirmatessani ja yllätyin, kun pakkanen hulmahtikin hihansuista sisään. Auringon näyttäytyminen oli saanut minut harmaiden plussapäivien jälkeen onnellisena erehtymään, että ulkona olisi aurinkoa JA lämpöasteita. Toiveajattelua… :D Onneksi vilukissa oli varustautunut kylmempäänkin säähän.

Koleasta säästä huolimatta tämä viikko on tuonut uskoa ja toivoa, että kyllä se kevät sieltä on kovaa kyytiä tulossa. Joten on varmastikin pelkästään järkevää tähyillä jo näillä hetkillä lanseerattavia kevätmallistoja, haaveilla shortseista, keveistä kesämekoista ja sandaalivarpaista.

sessun-ss16-artist-lace-spanish-harlem

Yksi joka sesongin lempparimallistoistani on vuodesta toiseen ranskalaisen Sessùnin mallisto. Naiselliseen eleganssiin ja tyttömäisen leikittelevään tyyliin luottava ranskalaismerkki näyttää joka sesongissa itseltään, mutta on silti onnistuneella tavalla ajassa kiinni.

Tämän kevään tyyliä leimaa edelleen vahva 70-luvun henki, joka jyräsi voimalla takaisin muodin kentällä jo viime keväänä. 70-luku näkyy erityisesti vaatteiden silueteissa, jotka vilisevät korkeita vyötäröitä, leveitä lahkeita ja lyhyitä ihonmyötäisiä yläosia, sekä värimaailmoissa, joissa nähdään maanläheisiä sävyjä kuten oliivinvihreää, luonnonvalkoista, lempeän lämmintä nahanruskeaa ja hailakan tasaista denimsinistä.

Kevät, maltan kyllä vielä odottaa, mutta tule silti pian!

Translation: From season to another there are some brands that make me fall in love with their collections every time. One of them is the French clothing brand Sessùn. Feminine, a little bit of a girly twist and always up-to-date. Looking at these lookbook pics makes me wish spring was here already – hurry!

sessun-ss16-1 sessun-ss16-genovevasessun-ss16-jimasessun-ss16-farallon-body-johnny-tsessun-ss16-lates-hanga-roa-body-kobudo-delphessessun-ss16-cut-pessoa-californiasessun-ss16-michelle-delphessessun-ss16-skopelos-baladesessun-ss16-community-malisessun-ss16-nuison-morissonsessun-ss16-melusa-saha-grant-sandsessun-ss16-lumiar-regata-moussaillon-delphessessun-ss16-spillersessun-ss16-delima-barclay-valdo sessunss-16-pessoa-rollneck-jodosessun-ss16-tsavo-lates-stripes-whiteford

Photos: Sessùn SS16

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sofia E.

  Eeeeiiiiihhhhhh tiedätkö tuon pitkähiuksisemman mallin nimeä, niin kaunis että itkettää, en kestä! x”’D

  • Sofia E.

   …tai että mitenköhän sen voisi selvittää, en oikein tiennyt millä sanoilla googlettaa kun ei tuolla Sessùnin sivuilla lue mallien nimiä :S

  • RR

   On kyllä jotenkin pysäyttävän kaunis!

  • neitim

   Mä kattelin ihan samaa, että siinäpä harvinaisen pysäyttävän kaunis ihminen. :)

  • En tiedä nimeä, mutta voin yrittää onkia selville. :) Olen kyllä täysin samaa mieltä, suorastaan satumaisen kaunis olento. <3

 • nimi

  Malli on Jessica Burley.

Related posts