17/02/16

Menovinkki viikonlopulle: bloggaajakirppis!

1 76 henkari3

Hei te kaikki kirppisihmiset ja second hand -shoppailijat, joilla ei ole vielä tulevaksi lauantaiksi tekemistä! :) Helsingissä nimittäin järjestetään tämän viikon lauantaina 20.2.2016 klo 10-15 bloggaajakirppis Konepajan Bruno -kirpputorilla. Vallilan legendaarisen Valtteri-kirpputorin tiloihin rantautunut Konepajan Bruno on tuttuun viikonloppuiseen tapaansa täynnä kirppismyyjiä, mutta yksi seinämä on omistettu bloggaajakirppikselle.

Mukana menossa ovat allekirjoittaneen lisäksi esimerkiksi White Trash Disease -blogin Nata, Lilou’s Crush -blogin Hertta, Vesa Silver, Mariannan-blogista tuttu Marianna, Sharon, Uino-blogin Aino, Janne Naakka, Are you feeling fashionable? -blogin Nadja, Just my Imagination -blogista tuttu Janni, Yes Dear -blogin Pauliina sekä monta muuta bloggaajaa. :)

Aion itse vielä tässä loppuviikosta penkoa kaappini läpi, joten tervetuloa tekemään löytöjä sekä minun että bloggaajakollegoiden pöydistä lauantaina! Maksutapana käy minulla käteinen sekä tarvittaessa mobile pay. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • No oooooh, ihan sun vaatteiden takia voisinpa vaikka tullakin! Ostin muuten joltain blogikirpparilta sun mukana olleelta kaverilta aivan ihania 2or+ by Yatin ja Filippa K:n vaatteita, eihän tämä kaveri olisi nytkin tulossa mukaan myymään? :)

Related posts