17/02/16

Keväistä asuinspiraatiota ja Cut & Pret -kisan voittajat

79 stocka-cut-pret-hame7

Yhteistyössä Asennemedia & Stockmann

On ollut tosi ilo lukea reilun viikon takaiseen Cut & Pret -postaukseen jättämiänne kommentteja. Miten mukavaa kuulla, että mallisto on ihastuttanut muitakin ja stailaukseni ovat inspiroineet. Olin viime viikolla mukana Cut & Pret -malliston lanseeraustilaisuudessa Stockmannilla ja kevätmallisto tuntui menevän kuin kuumille kiville.

Viime jutussa lupailin, että muutama ihana stailaamani tyyli on tämän malliston osalta vielä esittelemättä. Ja nyt tässä samalla, kun julkaisen viimekertaisen kilpailun voittajat, ovat luvassa nuo viimeisetkin inspiskuvat.

stocka-cut-pret-farkut5

Itse asiassa näistä asuista tuo toinen taitaa olla oma lempparini koko setistä. Suhtauduin jostain syystä tuohon mustaan epäsymmetriseen kynähameeseen melko välinpitämättömästi, kun näin sen henkarissa roikkumassa, mutta malliston suunnittelija Johanna Salovaara sinnikkäästi tuuppasi sen kuvauslainakamppeideni sekaan. Vasta kotona sovitellessa ymmärsin viimein hameen upeuden, kun puin sen ylleni: istuu täydellisesti, sopii todella moneen tilanteeseen, on näpsäkän mittainen ja tuo epäsymmetrisesti laskeutuva helma tuo muuten klassiseen vaatteeseen vähän twistiä.

Tällä kertaa yhdistin hameen yksinkertaisesti myöskin Cut & Pret -mallistosta löytyvään mustaan perus-t-paitaan. Kokonaisuus on samanaikaisesti ihanan simppeli ja siisti: tämä on vähän kuin rento versio pikkumustasta ja asu sopisi tosi monenlaiseenkin tilaisuuteen tai tilanteeseen. Edustin itse asiassa viime viikon lanseeraustilaisuudessa juuri tässä lookissa ja jatkoin samassa asussa vielä illalliselle ja siitä iltarientoihin baariin. Ja tyyli toimi kaikissa tilanteissa mahtavasti. Kun sain vielä valita mallistosta jotain omakseni, nappasin matkaani nimenomaan tämän kokonaisuuden, koska uskon, että tälle kaksikolle löytyy varmasti käyttöä sekä yhdessä että erikseen.

stocka-cut-pret-hame13

Toinen tähän loppuun vielä esiteltäväksi jäänyt look on puolestaan päästä varpaisiin denimsinininen. Tykästyin malliston täydellisiin perusfarkkuihin ja kokeilin niitä yhdessä kevätkokoelmasta myös löytyvän farkunsinisen neuleen kanssa. Sinisävyinen neule näyttäisi varmasti kauniilta myös esimerkiksi beigen sävyisten siistien housujen tai vaikkapa oliivinvihreiden shortsien kaverina.

Mutta nyt on viimein aika julkistaa kisan voittajat. Sain siis arpoa kolme 50 euron Cut & Pret -lahjakorttia aiempaan postaukseen kommentoineiden kesken. Ja tällä kertaa arpaonni suosi seuraavia:

Emiliaa:

Kauniita vaatteita, varsinkin tuo vaalea neule-trenssi vaikuttaa ihanan monikäyttöiselle. Erityisesti viimeisen kuvan tyyliin yhdistettynä kokonaisuus miellytti kovasti omaa silmää! Myös pilkullinen mekko olisi raikas vaate kevääseen tullessa :)

annero/lempihetkiä:

Tuo ruskea kimonoasia sopivasti arkinen ja yksinkertainen mutta kuitenkin kiinnostava :) Ja onnistunut mainoskampanja, en edes muista koska olisin viimeksi käynyt Stockmannilla (jotenkin aina ajattelen että siellä kaikki on sikamaisen kallista) mutta nyt todella houkuttelisi…

Ksatu:

Liputan pilkkumekkolookin puolesta – ihana tuulahdus juuri sellaista huoletonta ja helppoa eleganssia, mitä omasta kaapista tuntuu aina puuttuvan ;) Mielenkiintoinen tulokas etenkin, jos materiaalit ja vaatteiden laatu ovat kohdallaan, sillä kestäville, ajattomille mutta kuitenkin mielenkiintoisille vaatekappaleille on aina tilausta!

Kiitos kaikille kovasti kommenteista ja onnea kisan voittajille!

stocka-cut-pret-farkut2stocka-cut-pret-hame6stocka-cut-pret-hame10stocka-cut-pret-farkut8stocka-cut-pret-hame8stocka-cut-pret-hame11stocka-cut-pret-hame12stocka-cut-pret-hame1

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts