15/02/16

Räps räps

6 92 kynnet3

Minulla on nyt selvästi vuoden vaihteesta lähtien ollut jokin erityisen leikkisä kausi kynsijutuissa, koska ensin laitettiin sydämiä, sitten taiteellisia pilipalikoristeluita ja nyt tänään kynnet saivat kaunistuksekseen hassunhauskat, vähän sarjakuva-henkiset silmäripset. :D Veikkailen vähän, että nämä jakavat erikoisuudessaan mielipiteitä, mutta olisipa hauskaa kuulla, tykkäättekö!

Minusta kynnet ovat aina onnistuneet, jos niitä katsoessa alkaa hymyilyttää. Ja voin kertoa, että näitä sormia heilutellessa tekee kyllä mieli hymyillä!

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: I’ve been having a playful period with my nail designs since the beginning of the year: first there were hearts, then there were funny artsy decorations and now there are comic style eye lashes. :D I would say that the nails are a success if they make you smile every time you look at them – and these do. Thank you again Bio Sculpture.

kynnet1 kynnet2

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts