11/02/16

Tuulahdus tulevaa syksyä: Whyred AW16

1 78 fwstockholm-whyred-aw16-3

Pääsin viime viikolla piipahtamaan Tukholman muotiviikolla – tästä lämmin kiitos Zalandolle, joka otti minut reissulle matkaansa. :)  Ehdin yhdessä päivässä koluta läpi monta näytöstä, mutta Whyredin näytöksestä onnistuin nappaamaan parhaan istumapaikan ja siitä syystä myös onnistuneimmat kuvat (jotka nekin kyllä ovat vähän mitä sattuu, haha).

New waven ja grungen välimaastoon asettuneesta brittiläisen indie-kitaramusiikin aikakaudesta inspiraationsa ammentanut mallisto on täynnä erilaisia maanläheisiä ruskean sävyjä. Kaksirivinapituksia, tweed-takkeja, kapeita istuvia housuja – kaikki sopivat ajattomaan brittiläiseen estetiikkaan.

fwstockholm-whyred-aw16-2

Olipa muuten hauska huomata, että ruotsalaisnäytösten catwalkeilla asteli melkoinen määrä suomalaisia mallikaunottaria – hyvä Suomi! ;)

Translation: Thank you Zalando for taking me to a lovely little trip to the next autumn of fashion. I got a little sneak peek of the AW16 collections of some interesting Swedish at the Fashion Week Stockholm last week. Here you have some autumn inspiration by Whyred. :)

fwstockholm-whyred-aw16-1 fwstockholm-whyred-aw16-4 fwstockholm-whyred-aw16-5 fwstockholm-whyred-aw16-6 fwstockholm-whyred-aw16-7 fwstockholm-whyred-aw16-8 fwstockholm-whyred-aw16-9 fwstockholm-whyred-aw16-11 fwstockholm-whyred-aw16-12 fwstockholm-whyred-aw16-13 fwstockholm-whyred-aw16-14 fwstockholm-whyred-aw16-15 fwstockholm-whyred-aw16-16 fwstockholm-whyred-aw16-19fwstockholm-whyred-aw16-17 fwstockholm-whyred-aw16-18

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts