10/02/16

Ehkä maailman paras ripsiväri

21 101 lumene-true-mystic-volume10

Yhteistyössä Asennemedia & Lumene

Olen aina ihmetellyt, kun ihmiset ylistävät jotakin ripsiväriä maista taivaisiin. Minä en nimittäin koskaan ole oikein onnistunut löytämään sellaista mascaraa, joka tuntuisi omissa räpsyttimissä niin ylivoimaisen hyvältä muihin tarjolla oleviin ripsareihin. Olen kyllä löytänyt muutaman todella huonon, mutta suurin osa kokeilemistani on ollut keskimäärin aika hyviä. Siksi on jotenkin häkellyttävää löytää ripsiväri, joka oikeasti tuntuu vähän paremmalta kuin mikään muu.

Tykkään hurjasti kotimaisesta Lumenesta ja meikkipussistani löytyy monta ihan ässää Lumenen tuotetta. Olin siis aika innoissani, kun kuulin, että pääsen kosmetiikkabrändin kanssa yhteistyöhön. Myönnän kuitenkin olleeni aluksi hiukan skeptinen, kun kuulin, että yhteistyökampanja liittyisi uuteen ripsiväriin. Ajattelin, että mitäköhän tuoretta kirjoitettavaa sitä taas yhdestä keskimääräisen hyvästä ripsiväristä keksisi. Mutta kappas vain, kun pääsivät yllättämään! Lumenen uusi True Mystic Volume -ripsiväri nimittäin kiilasi ylivoimaisesti jonnekin koskaan kokeilemieni ripsivärien kärkikahinoihin.

lumene-true-mystic-volume6

Kyllähän me nyt tiedämme, mitä ripsivärit tekevät, mutta tuosta alla olevasta ennen ja jälkeen -kuvaparista näette aika hyvin, mitä tuote todella tekee. Minä arvostan mascarassa erityisen paljon erottelevuutta ja sitä, että väri levittyy ripsiin paakkuuntumatta ja jättäen ne volyymistä huolimatta luonnollisen näköisiksi. Kuten olette saattaneet huomata, meikkiasioissa luonnollisuus on (värikkäitä huulipunia lukuunottamatta) meikäläisen lempijuttu.

Ihan vilpittömästi voin todeta, että yllätyin siitä, miten todella hyvä ripsiväri tämä on. Se pysyy hyvin ripsissä, ei hätkähdä pienestä niskaan hyökänneestä sateestakaan (kuten tänään kävi, testattu on!), mutta irtoaa silti puhdistaessa melko iisisti. Herkälle kyynelehtijälle nämä ovat tärkeitä juttuja, kun en oikein tykkää käyttää vedenkestäviä ripsareitakaan. Todella kaunis ja hyvin kestävä lopputulos mielestäni siis!

lumene-true-mystic-volume1 lumene-true-mystic-volume11

Ennen VS. jälkeen

lumene-true-mystic-volume12

Tätä ripsiväriä voin kyllä täydestä sydämestäni suositella. :) Kun intouduin tänään tuotetta ystävälleni hehkuttamaan, niin hän kertoi myös testanneensa ja sanoi tämän olevan paras koskaan kokeilemansa ripsiväri. Eli en ole mielipiteineni yksin!

PS. Jos kiinnostaa lukea tuotteesta tarkemmin, niin Lumenen nettisivuilla on lisäinfoa ja uutuustuotetta saa tällä hetkellä esimerkiksi Sokos-tavarataloista ja Sokoksen verkkokaupasta.

PPS. Jos joku ihmettelee hiusteni uutta suloista sävyä, niin kerrottakoon tässä vaiheessa sen verran, että olen mukana eräässä hauskassa hiusprojektissa, josta saatte kuulla myöhemmin lisää. :) Mutta eikös olekin herkullinen kevätsävy! Olen itse aivan ihastunut tähän pastellitukkaan. <3

lumene-true-mystic-volume7lumene-true-mystic-volume2lumene-true-mystic-volume5

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Monet ovat hehkuttaneet tätä ripsiväriä, pakko kait se on itsekin kokeilla! :)

  Ihana tukka!

 • Taru

  Itse petyin siihen, että ripsiväri kuivahti pullossaan nopeasti ja oli muutenkin varisevaa sorttia ainakin minun ripsissäni. Huonompiakin on kyllä kokeiltu!

  • Aijaa! Minulla taas on ollut testissä vielä niin lyhyen aikaa, että ainakaan toistaiseksi en ole huomannut mitään kuivahtamista. Ja mitä varisemiseen tulee, niin tämäkin taitaa olla niitä juttuja, että joillekin sopii ja toisille ei. Minulla ei siis ole varissut, mutta testailu jatkuu! :) Ensitunnelmat lyhyen kokeilujakson jälkeen kuitenkin näin positiiviset kuin jutussa!

 • Kaikki kehuvat tätä ripsaria, pitäis varmaan kokeilla :)

  Olen itse samanlainen, lähes kaikki ripsarit ovat ok-tasoa. Harva erottuu selkeästi paremmaksi. Eniten olen käyttänyt juurikin lumenen tuotteita.

  • Jotenkin kiva kuulla, etten ole ripsarikokemusteni kanssa yksin. Siksi se onkin aina jotenkin erityinen hetki, kun joku tuote erottuu sieltä joukosta. :)

 • Iida

  Olen kyllä ihan täysin samaa mieltä sun kanssa. Tää ripsari on ihan huikea ja se oli rakkautta heti ensimmäisellä käyttökerralla. ?

 • Haiha

  Tämä liittyy aikaisempaan meikkipostaukseen eli YSL:n valokynään. Olen juuri etsimässä uutta tuotetta, jolla peittää valitettavan tummiksi muuttuneet silmänaluseni (pari vuotta huonoja yöunia, vaikka ei lapsia olekaan, huoh) tehokkaammin kuin nykyisellä tuotteella. Tuo on kuitenkin sen verran arvokas tuote, että pitää kyllä muutaman kerran harkita. Osaisivatko meikkiasiantuntijat (sinä tai joku lukija) kertoa, mistä sen voisi löytää selvästi edullisemmin kuin perustavaratalosta?

  • Hmm, ei taida tuota selektiivistä kosmetiikkaa oikein mistään tarjoushinnoin löytää. :/ Ehkä jossakin ulkomaisessa verkkokaupassa saattaa olla hitusen edullisempaa kuin Suomessa, mutta halvalla tuskin lähtee mistään. Itse olen kuitenkin kokenut, että tämä on niin hyvä, että kannattaa panostaa. Tuote tuntuu myös aika riittoisalta. Sitä ei tarvitse laittaa kovin paljon ja jos sitä käyttää tosiaan vain silmien alle ja pieniin korostuksiin, niin toimii mahtavasti. Varsinaisena peitevoiteena tämä ei toimi – kokeiltu on.

  • Luna

   Koita NYXin keltasta peitevoidetta ja laita sen pääkle sitte tavallista peitevoidetta joka sopii sun ihon sävyyn.
   Toi toimii mulla ainaki tosi hyvin mut muista puuteroida sitte kunnolla et se sit pysyy ja näyttää hyvältä:)

 • Mahina

  Ripsiväriä olen kuullut muidenkin hehkuttavan. Täytyy kokeilla. Hiukset on aivan űber söpöt, mietin omalla kohdalla voiko 39v. laittaa roosaa hiuksiin. Voi. Ei voi. Hm…

  • Todellakin voi! Varsinkin tällä tavalla ihan aavistuksen verran vaikkapa vain latvojen kärkiin sellaiseksi hohteeksi vaalean sävyn sekaan. Ehdottomasti anna palaa vain! :)

 • Niina

  Olen todella tyytyväinen tähän ripsiväriin. Benefit They’re Real Mascara oli luottoripsarini pidemmän aikaa, mutta sen käyttöä on aina varjostanut se seikka, että värin loppumista/kuivumista piti osata ennakoida, jotta ehti tilata ajoissa lisää.

  Edelleen olen enemmän kallellani Benefitiin, sillä sitä ei tarvitse harjata ripsiin niin paljoa, jotta saa halutun lopputuloksen (lieneekö kumiharjan ansiota vai kuinka, en tiedä). Mutta tällä Lumenen ripsarilla saa vastaavanlaista jälkeä aikaan ja sen voi helposti hakea Sokokselta, eikä hintakaan päätä huimaa, joten käytän ihan mielelläni kotimaista vaihtoehtoa. :)

  • Joo se on kyllä aina hankalaa, jos lempparituotetta ei saa Suomesta, niin pitää aina kerralla ostaa useampi tai yrittää ennakoida. Mutta mahtavaa, jos olet tästä löytänyt korvaajan tuolle ulkomaiselle suosikille. :)

 • taina

  Hei värjäätkö kulmat itse? Jos niin millä ja vinkkejä kehiin tai jos et niin miSsä? ☺️

  • Homman nimi on se, että en värjää lainkaan. Vähän käytän kulmakynää kulmien siistimiseen, mutta minua on siis siunattu luonnostaan tällaisilla tummilla ja tuuheilla kulmilla, joten tässä asiassa ei oikein meikäläisestä taida olla apua. :D

 • Meja

  Niin, MIKSI tämä on niin hyvä? Luulisi kirjallisten tuotosten ammattilaisen osaavan jonkunlaista argumentointia käyttää. Nythän blogiteksti oli tautologista adjektiiviammuntaa. Toki kerroit mitä seikkoja ripsarissa arvostat, mutta etpä kiinnittänyt niitä juuri tähän.

  Lisäksi vertailukuva ilman ja kanssa ripsarin on mitään sanomaton. Vertailukuva olisi pitänyt olla muilla ripsareilla. Olenpas pettynyt blogisi tasoon jo näin heti ensivierailulla. Se tupsahti FB:n feedissä ja kävin kurkkaamassa uteliaisuuttani.

  • No siellähän se tekstissä lukee selkein sanoin. Jos hehkutan ripsiväriä maailman parhaaksi, niin kuvittelin, että pystyisi ilman erillistä alleviivaustakin ymmärtämään, että hehkuttamani ominaisuudet liittyvät juuri tähän mascaraan. Toki olisin voinut olla täsmällisempi ilmaisussani. Mutta sitä vartenhan täällä on juuri tämä kommentointimahdollisuus, että jos jotakin jäi epäselväksi, niin voi kysyä ja keskustella. :)

   Kuten tekstissä totesin, niin suurin osa ripsareista on ihan hyviä. Kaikki hyvät ominaisuudet eivät välttämättä käy kuvista ilmi eli havaintokuva kahden eri ripsivärin kanssa ei välttämättä kerro paljoakaan siitä, miksi juuri tämä ripsari on muita parempi. Ne pienet erityiset seikat, jotka tekevät tästä muita paremman, ovat lähinnä juuri sellaisia, joita ei välttämättä pysty havainnollistamaan kuvin: helppo ja siisti levittyvyys, hyvä pysyvyys mutta silti ripsiväri lähtee poistaessa kivuttomasti ja hankaamatta. Ihan myös se, miltä ripsari tuntuu ripsissä: ripset eivät jää sellaisiksi koviksi könteiksi, vaan lopputulos on miellyttävä ja joustava. Toivottavasti tämä antoi lisäselvyyttä asiaan.

   Harmin paikka, jos minun blogini ei vakuuttanut, mutta kiitos käynnistä ja palautteesta silti!

 • onpa sulla kauniit silmät!

 • Mä en oo pitkään aikaan käyttänyt ripsaria enkä kyllä muitakaan meikkejä. Pari päivää sitten tuli yhtäkkiä kemppariosastolle ihan pakottava tarve ostaa ripsari. Ei vaan ollut mitään hajua millainen kannattaisi ostaa.

  Päädyin sitten johonkin tarjousripsariin. Omat ripset on melko pitkät ja ostamallani ripsarilla sai kyllä vielä pidemmän vaikutelman :D. Seuraavaksi täytyy hankkia varmaan jokin vähän hillitympi.

Related posts