8/02/16

Issey Miyake X Iittala

4 133 iittala-issey-miyake

Nyt on kuulkaas mielenkiintoinen kollaboraatio. Kotoisa Iittalamme on nimittäin yhdistänyt voimansa japanilaisen huippusuunnittelijan Issey Miyaken kanssa ja lopputuloksena on syntynty hurmaavan harmoninen pieni sisustusmallisto, joka koostuu muutamista astioista, tyynynpäällisistä, lautasliinoista sekä tote-kasseista.

Kolmiulotteisuudella leikittelevä ja sävymaailmaltaan rauhallinen mallisto on minusta hurjan onnistunut – voisin erinomaisesti kuvitella näitä kaunokaisia myös omaan kotiini. Hirmuisen onnistunut yhteistyö mielestäni!

Plussaa myös siitä, että mainosvideolla on käytetty Tiiu Helinän ihanaan Susi-kappaletta. :)

Translation: What a beautiful collaboration by Issey Miyake and Iittala! 

Tags: , , ,

Categorised in: Koti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Iida

    Voisin ottaa noista vaikka jokaisen kotiini! Nuo ovat aivan ihania. ❤ Erityisesti kiinnostuin tuosta harmaasta kassista ja hiukan harmitti, että siitä ei ollut Iittalan sivuilla enempää kuvia kuin yksi. Olisi ollut kiva nähdä kassi erilaisista kulmista, sillä en viitsisi ihan ”sokkona” tilata sitä.

  • Karkkinen

    Mä rakastan näitä tuotteita! <3 Hieman on tosin hintavia nuo tekstiilit, mutta ehkä näin kauniiseen designiin voi myös panostaa hieman enemmän :)

  • Onpas ihania! :)

  • Tiina

    Nämä ovat todella ihastuttavia, kauniita kuin kukka, kirjaimellisesti! Yhteistyön jälki on todella onnistunut. Mutta voih, nuo hinnat.. taitaa jäädä vain kaupan hyllyllä hypisteltäviksi :/

Related posts