5/02/16

Väsyneen naaman pelastajat

8 66 valokyna3

Huh, viime päivien hullunmyllyn jälkeen olen kotona taas! Aion omistaa viikonlopun levolle tämän reilun viikon aikana keräämäni mojova univelan selättämiseksi. Mutta sitä odotellessa kiitän meikkijumalia siitä, että peilistä vastaan tuijottavan hyvin, HYVIN väsyneen naaman pelastukseksi on tarjolla ensiapua. Kuten varmaan arvaattekin, autuaaksi tekevä pelastajani on valokynä. <3

En pitkään aikaan osannut käyttää valokynää lainkaan, koska tuntui, että niiden sävyt olivat minun iholleni aina jotenkin vääränlaisia. Oli liian tummaa tai liian oranssia ja niinpä tyydyin sutimaan silmieni alle lankeaviin varjoihin ihan tavallista peitevoidetta.

valokyna5a

Vaikka en sinänsä usko siihen, että markettikosmetiikassa ja selektiivisessä kosmetiikassa olisi niin mullistavan radikaaleja eroja, olen kyllä joitakin vähän ylellisempiä tuotteita kokeiltuani pyörtänyt mielipiteeni pariin otteeseen. Molemmista hintaluokista voi löytyä erinomaisen hyviä tuotteita, mutta etenkin meikkipohjan osalta suosikkini löytyvät nykyään selektiivisen kosmetiikan puolelta.

Ja tämän pikku-valaistumisen koettuani (jonka siis myös silmänaluseni ovat ilokseni saaneet kokea, hohhoo!), haluan vinkata myös teille parista aivan lyömättömän hyvästä tuotteesta. Meikäläisen valokynätestausten ykköset tulevat tässä: Yves Saint Laurent ja Lancôme. Tämä kaksikko painii valokynien saralla aivan omassa leirissään kokeilemistani.

valokyna8

Ensin ihastuin Lancômeen ja sitten tuli YSL, joka jyräsi vielä senkin ohi suosikkina. Tämä minulla oleva YSL:n valokynä on jokin erikoispainos eli normaali pakkaus on sellainen ihan sileä kullanvärinen – ei siis kannata hämmentyä kosmetiikkahyllyllä, jos ei tuota röpelöistä versiota löydy. Ainakin YSL:lla valokynästä on useampaa eri sävyvaihtoehtoa, mikä auttaa heti löytämään juuri oman ihon sävyyn sopivan tuotteen. Minun kalvakalle hipiälleni tuntuu sopivan parhaiten sävy 2.

Ero valokynän ja peitevoiteen välillä on todellakin huima. Peitevoidetta käytän edelleenkin, mutta lähinnä juuri fiksailemaan ihon pieniä virheitä ja epäpuhtauksia. Valokynää puolestaan sipaisen silmien alle ja silmien ulkonurkkiin ilmettä raikastamaan ja katsetta piristämään. Joskus käytän sitä myös korostusvärinä antamaan valoa muuallekin kasvoille. Mutta siis jos haussa on Täydellinen valokynä ja olet valmis sijoittamaan asiaan muutaman pennosen markettimerkkejä enemmän, uskallan kehottaa sijoittamaan rahasi tuohon Yves Saint Laurentiin. Kerta kaikkiaan fantastinen tuote!

Jutun tuotteet on saatu kokeiluun blogin kautta.

valokyna2 valokyna4

Photos: Jenni Rotonen

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts