3/02/16

Pari musiikkivinkkausta Bonobon ystäville

1 70 porticoquartet

Hohoi te kaikki Bonobon ystävät. Nyt olisi nimittäin luvassa ihana musiikkivinkkaus kaikille, joille sen tyyppinen musiikki kolahtaa. Löysin jostain puolivahingossa selailemalla Portico Quartetin Ruins-biisin, jossa on sellaista samanhenkistä jazzahtavaa breakbeat -fiilistä kuin Bonobolla aikoinaan. Vaikka vuosien takainen lempparini Bonobo ei olekaan ollut kuuntelussa viime vuosina enää yhtä tiiviisti, niin ai että, kun tämä Ruins kuulostaakin hyvältä! Huh, vahva suositus. :)

Ja hei pakko huikata aivan tällaisena todella viime hetken vinkkinä myös toisesta musiikkijutusta, jonka veikkaisin senkin uppoavan Bonobosta diggaileville. Tänään illalla nimittäin kuullaan Helsingissä Sibafestin yhteydessä Musiikkitalolla Steve Reichin mieletön mestariteos Music for 18 Musicians. Unohdin reissutohinoissani mainita tästä aiemmin, mutta jos ei ole illaksi tekemistä, niin klo 19.30 alkaa konsertti ja lippuja näyttäisi vielä olevan saatavilla sekä lippupalvelussa että tapahtuman ovella. Uskoisin, että aivan huikaisevan hieno konsertti tulossa. Pääsin itse kuulemaan teoksen pari vuotta sitten Roskildessa ja siitä hetkestä lähtien olen haaveillut, että pääsisin kuulemaan sitä livenä uudelleen. Eli kaikki kynnelle kykenevät tänään parin tunnin päästä Musiikkitalolle!

Translation: If you like Bonobo, you will like this. <3

Tags: ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts