3/02/16

Katumuoti-inspistä Tukholman muotiviikolta

1 81 fwstockholm1a

Olisi ollut hauska napsia Tukholman muotiviikolta enemmänkin katumuotikuvia, mutta hyytävä tuuli (ja sittemmin myös räntäsade) ei houkutellut viihtymään ulkona yhtään sen enempää kuin oli ihan pakko. Onnistuin kuitenkin ikuistamaan kuviin nämä ihanan värikkäät neitoset muotiviikkotyyleineen. Jos kiinnostaa kurkistaa mimmien tyyliä enemmänkin, niin sekä punaisiin verhoutuneen Maria Jernovilla että pitkät hiuksensa ihan äskettäin polkaksi pätkäisseellä Laura Tønderillä on oma blogi.

Translation: A little bit of colourful street style inspiration from the Stockholm fashion week. In case you are interested in some more style ideas by these lovely fashionistas from Denmark, check out their own blogs. The beauty in red is Maria Jernov and the cutie with the perfect bob haircut is Laura Tønder. :) It was great meeting you girls!

fwstockholm2 fwstockholm3 fwstockholm4 fwstockholm5 fwstockholm6

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts