2/02/16

Hattuja ja valkoisia nahkahousuja

19 78 nahkahousut18

Vauhdikkaat pari päivää takana täällä Tukholmassa ja meikäläinen painelee täällä iloisena zombiena, sillä kaiken reissaamisen ja vajaiden yöunien kruunuksi herätyskello pirahti tänään klo 4.00. Erään projektin kuvaukset starttailivat nimittäin täällä jo aamuviideltä. Huh. Hämmästyttävää, että heräsin niinkin reippaana, kun ottaa huomioon, millaisen univelan olen itselleni viimeisen viikon aikana reissutohinoissa kehittänyt. :D No, onneksi viikonloppuna ehtii nukkua.

Tukholman räntäsateista on vähän haikeaa palata Barcelonan reissukuvien keväisiin tunnelmiin – tekisi mieli samantien karata takaisin! Mutta olipahan ihanaa päästä edes hetkeksi tankkaamaan aurinkoenergiaa sinne, missä valoa riitti pohjoisia leveyksiä enemmän.

nahkahousut10

Oli myös hetkeksi kiva päästä pukeutumaan vähän paksuja talvitakkeja kepeämmin ja antaa nikkojen vilkkua paljaina. Minulle yksi parhaista asioista keväässä on nimenomaan se, että voi jossain vaiheessa jättää sukat pois. Hipsuttelisin varmaan ilman sukkia ympäri vuoden, jos vain tarkenisin.

Sain jokin aika sitten valita H&M:n tuoreesta Studio-mallistosta joitakin vaatteita omakseni ja uskaltauduin poimimaan matkaani nämä kuvissa näkyvät luonnonvalkoiset nahkahousut. Jotenkin valkoinen nahka kuulostaa jo ajatuksenkin tasolla aika hurjalta, mutta päällä pöksyt näyttivätkin hirmuisen kivalta. Joten valkoiset nahkahousut voittivat minut nopeasti puolelleen.

nahkahousut2

Otin viime vuonna pukeutumishaasteekseni ryhtyä pitämään enemmän hattuja, mutta epäonnistuin tavoitteessani suorastaan surkeasti. Okei, pidin hattuja jo paljon useammin kuin aiemmin, mutta vieläkin haluaisin oppia paremmaksi hatunkäyttäjäksi. Jotenkin se vain antaa asuun niin kovasti lisää – tulee heti jollain tapaa viimeistellympi olo. Haaste siis jatkukoon vielä tänäkin vuonna. :)

Translation: Greetings from Stockholm! As much as I like this place, I must admit I miss Barcelona and the sun already. But at least I can go back to these pictures from a few days ago and almost feel the light and warmth again. :) PS. I definitely should wear more hats!

nahkahousut16

Neuletakki // cardigan Tiger of Sweden, nahkahousut // leather pants H&M Studio, t-paita // t-shirt Never Denim*, hattu // hat H&M*, kengät // shoes Samuji

* saatu blogin kautta / gifted

nahkahousut23nahkahousut6nahkahousut24nahkahousut19 nahkahousut25nahkahousut22

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Olen luultavasti lähdössä pian Barcelonaan ja haluaisin tiedustella, onko siellä paljon taskuvarkaita. Paljonko kannattaa jättää tallelokeroon ja paljonko ottaa rahaa mukaan kaupungille lähtiessä? :)

  Mitä muuten Barcelonassa kannattaa tehdä ja missä vierailla? Muitakin tärppejä kaivataan! :)

  • Kyllä tuolla etelämmässä kannattaa olla tarkkana tavaroistaan, etenkin julkisissa kulkuvälineissä, väkijoukoissa ja vilkkailla paikoilla, joissa on paljon turisteja. Ei nyt ole tarvetta mihinkään hysteriaan, mutta suosittelen varovaisuutta. Me emme tällä reissulla juuri liikuskelleet turistialueilla, mutta kyllä tuolla maailmalla aina vähän tarkkaavaisempi kannattaa olla kuin Suomessa.

   Kokeile tuota sivupalkin hakutoiminta ja kirjoita siihen Barcelona, niin saat aiemmin tekemiäni reissuvinkkejä Barcelonasta edellisiltä reissuilta. :) Marjoitusasioissa kannattaa tsekata myös Airbnb-tarjonta. Me löysimme sitä kautta tosi ihanan ja kauniin kämpän kivalta alueelta huomattavasti hotelleja edullisemmin. Itse en haluaisi majoittua aivan keskustaan tai vilkkaimpien turistikatujen liepeille, vaan omia suosikkialueitani on esimerkiksi ihana Gracian kaupunginosa pikkuputiikkeineen ja kauniine asuintaloineen. :) Ihanaa matkaa!

 • Anna

  Tykkään kyllä paljon hatuista, ja kuten tekstissä mainitsitkin tulee asusta heti viimeistellympi. Tuntuu vain vaikealta pitää sitä, koska ottaa pois esim jos on sisällä tai syömässä ravintolassa. Haluaisin kuulla versiosi nykypäivän hattuetiketistä:)

  • Hmmm, nainenhan periaatteessa saa pitää hattua sisälläkin, jos se on osa asua, mutta kyllä minäkin syömisen ajaksi otan hattuni pois. Itse koen hankalimmaksi hattujen kanssa sen, että tuulisella säällä lierihattu saattaa helposti lennähtää päästä, mutta Barcelonan leppoisissa keleissä lakki pysyi kyllä kiitettävästi päässä. :)

 • Mä en vaan ikinä lämpene tälle H&M:lle. En saa mitenkään perusteltua sitä hyväksi ratkaisuksi. Kuten en oikein mitään muitakaan halpisliikkeitä :Z

  Ps. kauniita kuvia kuitenkin.

  • Pääasiassa hankin vaatteeni muualta ja tuen kotimaisia suunnittelijoita, mutta joskus teen kivoja löytöjä myös ketjuliikkeiden valikoimista. Ja kiitos, Barcelonan kauniissa maisemissa oli kyllä helppo saada kivoja kuvia otettua. :)

 • Vasilisa

  Ihan fanstasiset byysat, samaan aikaan niin rohkeat ja hillityt!

  • No eikö! Näistä ei alkuun edes tajua, että ovat nahkaa, kun tuo väri ei paljasta tekstuuria niin helposti kuin musta. Mutta aivan ihanat ovat ja tosi hyvän tuntuiset päällä myös. :)

 • Möö

  Ihana hattu ja sitäkin ihanampi hymy!! :) Olipa kivat kuvat.

  • Hei kiitos! :) Tuolla auringonpaisteessa ja keväisessä lämmössä tuntui hymykin irtoavan helpommin. :D

 • s | k | l

  Aivan ihana tuo Tigerin neuletakki! Käytän itse lähes pelkästään mustaa ja harmaata, ja tuo olisi ollut ihana väriläiskä mulle :D Hinnan takia jäi kauppaan, eikä päässyt vaatekomerooni.

  • Tämä neuletakki on ehdottomasti yksi lempivaatteistani etenkin talvella – päällä parhaillaankin. Tykkään ihan älyttömästi erilaisista vihreän sävyistä ja tässä on kyllä ihan erityisen kaunis tummanvihreä, elävä väri. :)

 • Sup

  Ihania hymy- ja naurukuvia!!!

 • Anne-Marie

  Ihana hymysi oli kuvien parasta antia! ! Oikein valaisit kuvat hymylläsi. :)

  • Voi että, pitäisi varmaan saada itsensä nauramaan ja hymyilemään leveämmin kuvissa, jos se saa näin paljon hyvää mieltä aikaan muissakin. :)

 • Onpa kaunis neuletakki. Ja muistu mieleen, että etin yhtä hattua varmaan puol vuotta ja nyt se on lojunut kaapissa käyttämättä varmaan vuoden :D

  • Kiitos! Neuletakki on kyllä ihan lemppari ja tuo pitkä malli lämmittää kivasti talvella. Ja nyt hei se hattu sieltä kaapin perukoilta käyttöön! :D

Related posts