31/01/16

Väsyneet reissuterkut ja sunnuntaibiisi

75 barbarossa

Väsyneet terveiset lentokentältä, taas! Barcelonan matkaaja palasi reissuiltaan, kävi kotona pakkaamassa laukun uusiksi ja on jälleen jo taas lähdössä. Tällä kertaa määränpäänä on Tukholma ja muotiviikko. :) Odotan innolla, että pääsen pian raportoimaan teille muotiviikon kuulumisia naapurimaasta!

Tällä hetkellä pää ei kykene tuottamaan mitään järkevää sisältöä, sillä olen käytännössä ollut tänään liikenteessä oikeastaan aamukuudesta asti. Niinpä saatte tänään vain nauttia yhdestä viime viikkojen lempibiisistäni. Sanoihin en ole niin syvällisesti keskittynyt, mutta melodiasta ja biisin tunnelmasta tulee vain jotenkin hyvä fiilis. Ihan täydellistä musiikkia juuri tällaiseen väsyneeseen sunnuntai-iltaan.

Translation: Back from Barcelona and leaving again, this time to the Stockholm Fashion Week. After a day of traveling my head is completely useless, so today I’m just gonna share this lovely song that has been one of my favourites the last few weeks. 

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Matkat, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts