29/01/16

Valon lapsi ja liehulahkeet

18 87 bcn5

Parasta täällä etelässä ei suinkaan ole minun mielestäni lämpö, vaikka sekin toki on ihanaa. Parasta on tämä valo! Jotenkin sitä aina suorastaan unohtaa, että tällaistakin voi olla, kun taapertaa pohjoisessa Suomessa kaamoksen keskellä. Aion siis tankata ja imeä itseeni tuota valoenergiaa niin paljon kuin suinkin kolmessa päivässä ehdin. :)

Ensimmäisen matkapäivän varustuksena olivat maailman mukavimmat Samujin culottes-pöksyt, jotka löysin joskus vuosia sitten sample salesta. Housut ovat itse asiassa materiaaliltaan ihan täydelliset: ohut villakangas lämmittää kylmällä säällä, mutta hengittää ihanasti myös lämpimämmällä. Rakastan sitä, että housut eivät purista tai kiristä mistään ja lahkeet saavat vapaasti liehua kävellessä.

bcn13

Nämä housut ovat muuten hauskalla tavalla ihan eri näköiset sen mukaan, millaiset kengät niihin yhdistää. Olen kokeillut leveitä lahkeita korkonilkkureiden, avokkaiden, tennareiden, loafereiden ja herrainkenkien kanssa – kaikki toimivat! Ihan ensimmäiseksi en välttämättä olisi ajatellut yhdistää näihin housuihin tuollaisia vähän möhkälemäisiä tennareita, mutta yllätyksekseni ne näyttivätkin yhdessä tosi hauskoilta ja sittemmin olen suosinut tätä komboa useinkin.

Translation: I absolutely love this combination that is the most comfortable in the world. Flare legged culottes pants and chunky sneakers were not the most obvious choice for me, but now that I had the courage to try, I have been wearing this combination ever since.

bcn1

Takki // coat Marimekko*, housut // pants Samuji, poolopaita // turtle neck shirt Ann-Sofie Back*, tennarit // sneakers Adidas Originals*, kaulahuivi // scarf La Alpaca*, aurinkolasit // sunglasses BikBok (kuvauslainassa)

* saatu blogin kautta / gifted

bcn4bcn12bcn9bcn8bcn11

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • m

  RA-KAS-TAN tätä asua! Olen yrittänyt metsästää samanlaisia housuja jo tovin mutta toistaiseksi tuloksetta. Mallin pitäisi istua just eikä melkein että näyttäisi hyvältä. Sulla toimii!

  • Kääk! Kiitos. :) Olen ihan yllättynyt tämän asun saamasta näin myönteisestä palautteesta. Sitä ei tosiaankaan aina arvaa, mistä lookista tulee lukijoiden suosikki, mutta onpa erityisen kivaa, kun oma lemppari on myös muille mieleen. <3 Onnea housukaupoille - onneksi näitä tällaisia on nyt paljon tarjolla. Toivotaan, että sieltä löytyisi se sinullekin täydellinen pari!

 • nojes

  Joo, nyt näyttää hyvältä.

 • VALOA! Mulla täysin sama homma valon kanssa, nuutuu pois ilman sitä. Myös lähes kuollut viherkasvimme virkistyi ja alkoi puskea uutta lehteä, kun alettiin antaa sille kirkasvalolamppua päivittäin! :D Onneks minäkin pääsen Kanarialle viikon päästä valotankkaukseen ja sitten onkin jo maaliskuu. Kivat pökät! Sun kuvia katsoessa alkaa vähän harmittaa, kun menin itse leikkaamaan hiukseni pois ja lihomaan 8 kiloa. Onneksi tukka kasvaa ja läski sulaa, pikkkuhiljaa.

  • No välillä on kyllä olo kuin tuolla viherkasvillasi. :D Tuntui vähän Barcelonan auringossa samalta, kuin olisi herännyt pitkän nuutuneen kauden jälkeen taas eloon. Ehkä pitää ottaa kirkasvalolamppu käyttöön, mutta ei se tietenkään ihan sitä oikeaa aurinkoa ja siitä saatavaa fiilistä korvaa. :) Ja hei kiva kuulla, jos tukkatyyli ja pöksyt inspiroivat!

 • Moikka, sun blogissa on ollut jo jonkin aikaa (ainakin mun käyttämillä koneilla) joku bugi Bloglovinin kanssa, se ikäänkuin pomppaa pois lukunäkymästä ja jatkaakseni muiden uusien postausten lukemista joudun aina palaamaan Bloglovinin etusivulle sen sijaan että voisin suoraan klikata seuraavaa. Ajattelin informoida jos tämän vois jotenkin korjata :)

 • Ihanat nuo kengät! Muistan että joskus 2000-luvun alussa himoitsin samoja ja säästin niin pitkään ruokarahoista että sain ne. Nyt saattas olla oikea aika taas näille klassikoille. Ja samaa mieltä tuosta valosta, tosin kun on muutaman talven nauttinut lähes pelkkää aurinkoa, ikävöi sitten sitä tuttua turvallista Suomen talven hämärää. Mikähän siinäkin sitten on?

  • Minulla oli nuorena mustat Superstarit ja ne olivat ylivoimaiset lempparikenkäni. Käytin niitä käytännössä aina, kesät talvet. :D Kesti hetken verran innostua näistä taas, mutta nyt ovat taas päässeet suosioon ja ovat ahkerassa käytössä tosi monenlaisten asujen kanssa. Ja yllättävän monenlaisten asujen kanssa nämä tuntuvatkin sopivan – siitä todisteita tulossa pian, kun tuli kuvattua monta ihanaa asua näiden kenkien kera Barcelonassa!

 • Pin

  Harvoin kommentoin asupostauksia, vaikka ne kauniita usein ovatkin. Tämä on kuitenkin ihan kymppi, persoonallinen ja rento! Ihanaa tankkausta *

  • Voi miten kiva kuulla, kiitos! :) Nämä housut ovat kyllä ihan lempparit – jalassa parhaillaankin. Todellinen loistolöytö!

 • Ihana tuo poolopusero! Ihanaa Barcelona -matkaa, nauti valosta!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Täy-del-li-nen asu Jenni!!!! <3 <3

Related posts