28/01/16

Terkut Barcelonasta!

2 70 barcelona1

Ensimmäinen päivä Barcelonassa hujahti vauhdilla ja väsyneissä tunnelmissa – kiitos viime yön kolmen tunnin yöunien. Keväisen sään ja aurinkoenergian voimalla on kuitenkin jaksanut hyvin kipittää Gracian katuja. Veikkaan silti, että ensi yönä ei tarvitse unta houkutella.

Vuokrasimme reissun ajaksi Airbnb -kämpän ja ratkaisu osoittautui ihan loistavaksi. Isäntämme on ihan todellinen herrasmies ja asunton hurmaava sekä sijaitsee erinomaisella paikalla Graciassa ja sopivasti metroaseman lähellä.

barcelona14

Sää helli matkalaisia ainakin tänään, kun aurinko paistoi lempeästi koko päivän ja lämpöasteet huitelivat jossain +15 tietämissä. Uskaltauduin heti tänään jo hetkeksi liikenteeseen paljain nilkoin, kuten uhkailin ja kyllä ihan pärjäsi. Vaikka kyllä täällä ihan kunnolla saa pukeutua, ettei nyt sitten kevätauringon sokaisemana mene vilustuttamaan itseään liian keveissä kamppeissa.

Tässä kameraan tallentuneita räpsyjä tältä päivältä ja huomenna sitten taas lisää! :)

Translation: Greetings from sunny Barcelona! 

barcelona2 barcelona3 barcelona4 barcelona5 barcelona6 barcelona7 barcelona8 barcelona9 barcelona10 barcelona11 barcelona12 barcelona13 barcelona16

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Matkat

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hola! Ihania kuvia!!!! Tahtois itekkin matkalle…ihan minne vain. :)

  • veerala

    Oih, Barcelona on aina yhtä ihana. Oletkohan käynyt aiemmilla reissuilla jo Can Paixanossa? Googlaa niin tiedät. Suosittelen lämpimästi, vaikka lounaan ja illallisen välissä. Joitakin vuosia sitten ei ollut niin tunnettu, nykyään ollut aina aika täynnä…

Related posts