28/01/16

¡Hola Barcelona!

5 130 h-1

Emmepä olisi voineet Vesan kanssa keksiä parempaa ajankohtaa reissullemme, kun buukkasimme Barcelonan matkamme joulukuussa. Silloin emme tietenkään arvanneet, että juuri pari päivää ennen reissuamme Helsingin valtaisi loskavyöry, mutta nyt kiittelen onnistunutta ajoitusta. :)

Seuraavat pari päivää vierähtävät siis Barcelonan lämmössä – joskin sielläkin lämpötilat ovat vielä kaukana helteistä, enemmänkin siellä +15 asteen tietämissä. Lämpöiseltä se silti näihin Suomen talvikeleihin nähden tuntuu.

h-7

Nämä viehättävällä vintage-vivahteella höystetyt kuvat nappasi viime heinäkuussa Helsingissä aina silloin tällöin katumuotikuviakin räpsivä Anni Korhonen, joka bongasi meidät Vesan kanssa kesäisissä tunnelmissa kadulta. Rakastan tuota Monkin vanhan ajan fiilistä henkivää mekkoa, joka näyttää nopealla vilkaisulla aika mummomaiselta, mutta helman syvään uurretut halkiot ovat kaikkea muuta.

Ihan näin kesäisiin tunnelmiin Barcelonassa tuskin päästään, mutta ehkäpä uskallan vapauttaa nilkkani sukista edes päivän lämpöisimmäksi hetkeksi. :) Jos teille muuten tulee jotain hyviä vinkkejä esimerkiksi loistavista aamiaispaikoista (erityisesti Gracian alueella) tai ravintoloista tai muista kivoista jutuista, niin saa vinkkailla kommenttiboksin puolella!

Translation: Bye Helsinki, Hello Barcelona! For a few days at least. :) The weather is so horrible in Helsinki at the moment that I am very grateful for having booked this trip just now. Can’t wait to get there! And thank you Anni Korhonen for these beautiful pictures from last summer! 

h-3

Mekko // Dress Monki (saatu blogin kautta / gifted), kengät // shoes & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Monki

Photos: Anni Korhonen

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • suvi

  Siis omg tätä keliä, tää kyl niin paha juttu et tarviikin hermolomaa ulkomailla!!1 Ei kun… Ei pahalla, mut kuulostaa vaan vähän ylimieliseltä näin pienituloisena kun ei oo varaa paeta huonoja kelejä. Toivon oikeasti hyvää lomaa, mutta tuo kirjoitus sai vähän kohottamaan kulmia.

  • Hmm… Eikö sitä saa iloita siitä, että pääsee hetkeksi räntää ja loskaa karkuun? Kurjaa kuulla, jos minun vilpitön iloni lomamatkasta herätti näin negatiivisia tuntemuksia. Harmi, ettei sinulla ole mahdollisuutta matkustaa, mutta toivottavasti löydät muista asioista iloa piristämään arkea!

 • Ihanaa reissua! Ja noi kuvat ovat tosi kauniita, ootte molemmat niin huolettoman tyylikkäitä :)

 • Kun tulette reissulta, voisitko kenties tehdä jonkinlaisen koonnin kaupungin tärpeistä? Missä kannattaa käydä, syödä ja juoda?

  Olen nimittäin suunnittelemassa reissua Barcelonaan! :)

  Ihanaa reissua! <3

 • Irma

  No huh huh joo jäädään kaikki kotiin Suomeen kun yhdellä ei ole varaa matkustaa. Jostain syystä suomalaisilla tuntuu olevan mielikuva että toisen kivat jutut on itseltä pois?

  Ihanaa lomaa ja olisi kiva kuulla (edes snäpin puolella XD) kokemuksia Espanjan miehistä ja siitä millaista on matkustaa miespuolisen kaverin kanssa :D

Related posts