27/01/16

Kuivan talvi-ihon lempparituote: Mossa-kasvoöljy

11 89 natural-cosmetics5a

Yhteistyössä: Asennemedia ja Natural Goods Company

Iloisia uutisia luonnonkosmetiikan ystäville, sillä taas on Suomeen saatu yksi uusi kiinnostava tulokas luonnonkosmetiikkamarkkinoille. Latviasta lähtöisin oleva MOSSA tunnetaan Mádaran ”pikkusiskona”, joka valmistetaan sisarensa kanssa samalla tehtaalla. Mossan hintataso on kuitenkin ilahduttavasti hiukan Mádaraa edullisempi. Moni varmasti toivottaa lämpimästi tervetulleeksi pienemmällekin budjetille sopivan vaihtoehdon luonnonkosmetiikan saralla. :)

Itse en ole oikein koskaan voinut käyttää Mádaran tuotteita, koska ihoni on niin herkkä, että jotkut purnukoihin kätketyt voimakkaat luonnon omat ainesosat saavat aikaan allergiaa. Siksi tartuin Mossan tuotteisiinkin hieman varoen ja aloitin kokeilut varovaisesti ihan pienissä määrissä kokeillen. Ja olipa ilo huomata, että Mossan kanssa mitään ongelmia ei ollut. Päinvastoin iho tuntuu tykkäävän kovastikin!

mossa4

Useampikin Mossan tuote on jäänyt heti kokeilun jälkeen päivittäiseen käyttöön, mutta ylivoimainen suosikkini on tuo Vitamin Oil Cocktail, jota ihanampaa kasvoöljyä en ole tainnut koskaan iholleni läträtä. Tyrnin ja vadelman vitamiineja sisältävä öljy imeytyy iholle hyvin eikä jätä ollenkaan sellaista tahmaista tai rasvaista fiilistä ihon pinnalle kuten monet muut kasvoöljyt.

Lisää testikokemuksia on luvassa vielä myöhemmin, mutta jos nyt itse pitäisi suositella jotakin sarjan tuotteista tähän hetkeen, niin liputtaisin ehdottomasti tuon ihanan öljyn puolesta. Jos siis kärsit myös rutikuivasta talvi-ihosta, niin kokeilehan tuota. Itse käytän Mossan kasvoöljyä nykyään aamuin-illoin pari pisaraa varsinaisen kasvovoiteen alla ja talvisäistä kuiva iho kiittää.

mossa7

Mossaa saa jatkossa Suomessa esimerkiksi suurimmilta Sokoksilta, Emotioneista ja Ruohonjuuri-liikkeistä sekä myöhemmin keväällä sitä on myös tulossa myyntiin osaan Stockmann-tavarataloja. Lisäksi merkkiä myyvät verkkokaupoista Hyvinvoinnin tavaratalo, Natural Goods Company ja Sokos.

Vinkkaanpa myös, että lanseerauspöhinöissä moni putiikki tarjoaa Mossaa vähän normaaliakin huokeammin hinnoin. Sokoksella ja Emotioneissa Mossan tuotteista saa 25.2. asti 10% alennuksen ja lisäksi viikolla 6 vietetään Hyvän olon viikkoa, jolloin Mossan misellivesi on erikoistarjouksessa. Ruohonjuuressa puolestaan ovat helmikuun ajan tarjouksessa puhdistusvaahto, Nutritive Antioxidant -päivävoide sekä Youth Defence Restoring -yövoide. Jos siis mielit testailla uututta, niin tässä lähiviikkoina tuotteita saa tarjoushinnoin monesta paikasta. :)

natural-cosmetics7mossa2

 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Täällä ollaan myös ihastuttu tuohon öljyyn! Se on oikein hemmottelu hetki, kun kasvojen puhdistuksen jälkeen pääsee laittamaan sitä! Se tuoksuukin niin ihanalta!<3

 • Marjan

  Mielenkiintoista kuulla tuosta ihosi reagoinnista Madaran tuotteille. Itsellä on nimittäin sama, että jokin heidän kasvorasvoissaan saa aikaan allergisia reaktioita, punotusta ja kihelmöintiä. Mossaa voisi uskaltaa kokeilla.

 • Mirja

  Hei! Muistelen etta tykkasit kayttaa Madaran kasvooljya aiemmin ja mietinkin etta miten tama eroaa siita? Itsellani on kaytossa Madaran herkan ihon oljy ja olen itse tykannyt siita. Hinta tosin kirpaisee, siksi olisi kiva loytaa edullisempi oljy. :)

  • Mádaran öljyä minulla ei ole ollut, mutta ruotsalaisen Estelle & Thildin herkän ihon kasvoöljy on yksi lemppareistani. Tästä Mossan öljystä taidan kyllä tykätä vielä sitäkin enemmän. :)

   • Mirja

    Ah, Estelle ja Thild se olikin! :D En tieda miksi sekoitin nuo merkit mielessani. Kiitos, pitaa kurkata tama Mossa-merkki. :)

 • Mossa vaikuttaa kyllä lupaavalta tulokkaalta! Täytyy testata sitten kun joku edellinen tuote loppuu. Kiva että nostat esille luonnonkosmetiikkaa!

  • Kiva kuulla, että näistä jutuista tykätään! :) Mossa pääsi heti omaankin suosioon, koska tuotteet tosiaan sopivat haastavalle iholleni hyvin.

 • Lena*

  Tämä postaus tuli täydelliseen aikaan! Etsin parhaillaan herkälle iholleni sopivia puhdistustuotteita luonnonkosmetiikan puolelta. Se tuntuu vähän haastavalta sillä ihoni reagoi usein luonnonkosmetiikkaan, etenkin niiden vahvoihin tuoksuihin, joten olisi ihana kuulla toimiko Mossan misellivesi sinun herkälle ihollesi?

  • En ole vielä ehtinyt suuremmin testailla juuri tuota misellivettä, mutta otan sen kokeiluun, kunhan pääsen reissuiltani kotiin ja raportoin vaikka tänne kommentteihin sitten! Mossan tuotteissakin on melkoisen vahva tuoksu, mutta minulle ei ole onneksi aiheuttanut mitään ongelmia. Moni tuotteista on tällä hetkellä ihan päivittäisessä käytössä. :)

 • s | k | l

  Olen muutaman päivän käyttänyt Mossan kasvoöljyä ja täytyy sanoa, että aivan ihana tuote! Huomasin hehkun ja kosteutuksen välittömästä kasvoillani. Ja tuoksu on aivan ihana <3 Ja mikä parasta, hinta oli jotain alle 14 euroa!! Paksuhko kasvovoiteenikin levittyy paljon paremmin, kun sekoitan siihen pari-kolme tippaa öljyä. Aion todennäköisesti vielä kokeilla Katja Kokonkin suosikkia, kasvovettä.

Related posts