26/01/16

Bon Iverin ystäville

5 51 volcano-choir

Hei te kaikki Bon Iverin ystävät. Tiesittekö, että bändin laulajalla Justin Vernonilla on toinenkin kokoonpano Bon Iverin rinnalla? Ja itse asiassa herran toinen bändi Volcano Choir ei ole yhtään hassumpi sekään. :) Minulta oli tällainen tieto mennyt tyystin ohi, mutta ilokseni kaverini esitteli tämän helmen minulle muutama viikko sitten.

Kaksi levyä julkaisseen Volcano Choirin viimeisin albumi Repave on ilmestynyt 2013 ja kyseiseltä levyltä löytyy tämä kerrassaan loistava Bygone-kappale. Suosittelen ihan todella – ihana biisi! Eikä koko levykään ole ollenkaan hassumpi.

Translation: Did you know that Justin Vernon from Bon Iver also has another band? I didn’t, until a friend of mine played it to me a couple of weeks ago. And I got news for you, Volcano Choir is also an excellent band! If you like Bon Iver, you should definitely check this out. And I actually think you should, even if you didn’t like Bon Iver. :D Bygone is great song and Repave that was released in 2013, is actually a pretty good album, too. 

Photo: Volcano Choir

Tags:

Categorised in: Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts