21/01/16

Maailman hienoimmat pilipalikynnet

6 94 kynnet2-1

Minulla oli jossain vaiheessa kynsijuttujen suhteen vähän inspiksen puute. Tuntui, että tuli vain valittua yksivärisiä ja hyvin yksinkertaisia juttuja – ja nehän toki aina kivasti toimivatkin. Mutta nyt vuoden vaihteessa syttyi into kokeilla taas jotain vähän erilaista.

Bongasin tämän tyyppisellä hulluttelutyylillä tehdyt kynnet Pinterestistä ja innostuin ideasta ihan mielettömästi. Jo niitä söpöjä sydänkynsiä laitettaessa päätin, että seuraavaksi laitettaisiin tällaiset ihanan hörhöt pastelliset pilipali-taide-kynnet. :D

kynnet2

Onneksi asia tuli puheeksi jo edellisen kynsihuollon yhteydessä, sillä sain Mariannelta siunauksen idealleni, mutta hän myös totesi, että näiden tekemiseen tulisi varata vähän enemmän aikaa. Eli huomaathan, että jos mielit tällaisia samankaltaisia, niin kannattaa huikata asiasta jo varausta tehdessä, jotta projektiin osataan varata riittävästi aikaa.

Toteutimme kynnet lähes identtisinä inspiskuvaan nähden, mutta muuttelin vain värejä hiukan ja peukalon kynsi sävellettiin omasta päästä. Näihin kynsiin tuli nyt sitten mintunvihreää, vaaleansinistä, vaaleankeltaista, vaaleanlilaa sekä valkoista, harmaata ja mustaa. Aikamoinen väricocktail!

kynnet3

Siitä huolimatta, että kynsissä käytettiin peräti 7 väriä, lopputulos on leikkisyydessäänkin hyvin harmoninen, koska pastellivärit sointuvat niin nätisti keskenään yhteen. Enpä ole montaa kertaa eläissäni ollut näin innoissani uusista kynsistä. Nämä ovat aivan huikean mahtavat! Tosin veikkaan, että jakavat varmasti mielipiteitä. Mitäs te muut tykkäätte? Aivan hirveän sekavat vai just täydellisen ihanat? Siitä voinemme kaikki olla samaa mieltä, että piristävän erilaiset ainakin. :D Ja koska olen itse näistä NIIN innoissani, saatte kunnon kuvaspämmäyksen, olkaapa hyvät!

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: The coolest nails in the world, I have to say. Just got these crazy cute artsy nails yesterday and I absolutely adore them. 

kynnet4kynnet1 kynnet5

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts