20/01/16

Saapastellen

3 80 trendi2_tammi

Tänään minut kohtasi iloinen mutta haikea yllätys, kun saavuin kotiin ja eteisen lattialla odotti Trendin tuorein numero. Tämä on nimittäin viimeinen numero, jossa minä olen ollut mukana Tärkeimmät tyylitärpit -palstalla ja tästä eteenpäin lehden sivuja sulostuttavat upeat bloggaajakollegani Lilystä ja Lily Editistä.

Viimeisten palstani teemana ovat saappaat, joten käykäähän kiikuttamassa lehti kotiin lähikaupasta, jos minun ja Trendin muotituottajan Noora Nuotion tärpit saappaisiin liittyen kiinnostavat. Itse tykkäsin kaikista näistä tammikuun numeron saapastyyleistä ihan todella paljon!

Suurkiitos vielä Trendille ihanista yhteisistä vuosista! Oli todella ilo ja kunnia olla mukana porukassa ja lehteä tulee varmasti luettua myös tulevaisuudessa yhtä suurella innolla kuin ennenkin. :)

Translation: The new January issue of Trendi magazine was waiting for me today in the hallway when I came home today. It was a happy and sad moment at the same time as the magazine represents the end of an era for me. This was the last issue I was featuring in the magazine so I want to thank the whole Trendi crew for the wonderful years we shared together. :) It was truly a pleasure to be a part of such a great team and for sure I will read the magazine with a great enthusiasm in the future also. 

trendi3-tammitrendi1_tammi

Trendi January 2016

Photos: Sebastian Johansson

Styling: Suvi Poutiainen

trendi4

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts