20/01/16

Musiikillinen aikamatka 15 vuoden taakse

63 Quantic

On hassua, miten sattumanvaraisesti sitä saattaa löytää uutta kiinnostavaa musiikkia. Kuuntelin pari viikkoa sitten Youtubessa jotakin lempiaristiani ja palveluhan nykyään alkaa automaattisesti soittaa seuraavaa kappaletta, kun edellinen biisi on ohi. Usein nuo seuraavat biisivalinnat eivät osu ihan kohdalleen ja kiirehdin laittamaan videota pauselle, mutta tällä kertaa soimaan pärähtänyt kappale herättikin mielenkiintoni.

Youtuben automaattisesti valikoima kappale, Quanticin Time Is The Enemy, herätti heti epämääräisen muiston jostain 10 vuoden takaa. En varmasti ole kuullut tätä nimenomaista biisiä koskaan ennen, mutta kuuntelin silloin enemmän trip hoppia ja kaikenlaista rytmimusiikkia, ja jotenkin tämä kappale muistutteli omista musiikkimieltymyksistä vuosia sitten. Kun ryhdyin tarkistelemaan, milloin biisi on tehty, niin kappas vain, se onkin peräti 15 vuoden takaa. Mutta eipä sitä aika hyvää musiikkia huononna. :)

Muuten Quantic-nimellä musiikkia tekevän dj-tuottaja Will Hollandin kappaleet eivät ihan niin meikäläisen makuun istuneet, mutta jos diggaat lattarisoundeilla ilottelevasta dj-musiikista ja eteläamerikkalaisista tunnelmista, kannattaa kurkata artistin muutakin tuotantoa.

Translation: Music memories from a decade ago. I bumped into Time is The Enemy by Quantic by coincidence on Youtube and even though I never heard this specific song back in the days, it reminds me of what kind of music I used to listen 10 years ago. Well, if the song is good, time will not ruin it. :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts