18/01/16

Vuoden 2015 asut, osa 1

22 86

Tässä vuodenvaihteessa on kovasti toivottu jokavuotista asukoontia viime vuoden asupostauksista. Homma vierähti tällä kertaa tänne tammikuun puolelle, mutta nyt olisi viimein teille koostetta luvassa! :) Koska kuvattuja asuja kertyi viime vuonna melkoinen liuta, päätin koota ne kahteen erilliseen postaukseen. Tässä ensimmäisessä osassa näkyvät talven, kevään ja alkukesän tyylit – yhteensä peräti 50 asua. Toisessa osassa pääsee esittelyyn sitten loppuvuosi. :)

Olisi taas hauska kuulla, mitkä näistä nousivat teidän suosikeiksenne! En tällä kertaa numeroinut tyylejä, mutta kertokaa sanoin, mitkä pomppasivat joukosta silmään lemppareina.

Translation: My year 2015 in style, part 1. 

asu2015-1 asut2015-4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

asut2015-9OLYMPUS DIGITAL CAMERA

asut2015-7 OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-8 asut2015-10 asut2015-12 OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-13 asut2015-14 OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-16 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAasut2015-19 OLYMPUS DIGITAL CAMERAasut2015-20 OLYMPUS DIGITAL CAMERAasut2015-25 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-30 asut2015-31 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-32 OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-37 asut2015-38OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut205-39asut-2015-40a asut2015-42OLYMPUS DIGITAL CAMERAasut2015-44 asut-2015-45asut2015-43 asut2015-46 OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-48 OLYMPUS DIGITAL CAMERA asut2015-49

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Photos: Pupulandia, Vesa Silver, Viena K, Sara Vanninen, Kira Kosonen, Martina Martiala, Liisa Jokinen & Chica Nobata

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Voi vitsit, näistä löytyi monta suosikkia, mutta yksi yli muiden oli tuo huulikuosinen paitapusero, paksu neuletakki ja pillifarkut <3

 • Neelia

  Lemppareitani ovat ehdottomasti seuraavat asut: 4 (vihreä neule), 14 (vihreä neuletakki), 16 (keltainen takki) ja 31 (bootcut-farkut)! Pistäisin nämä asut heti päälleni! ☺

 • MiBe

  Näytät upealta kaikissa. Tuo kuva missä sulla on valkoiset housut, pelkkä musta paita, vadelmaa huulissa ja mahdollisesti Marilynin valkoiset aurinkolasit olin kuitenkin että vau. Vau.

 • Janna

  R-mekko! :)

 • Ulla-Maija

  Niin hienoja kokonaisuuksia. Olen selannut kuvat useamman kerran läpi, ja aina katse pysähtyy viiteen eri asuun. Tuohon ensimmäiseen, jossa on korallinvärinen villakangastakki ja harmaa pipo. Sitten tuohon, jossa beige trenssi, alla mustat yksinkertaiset paita ja housut sekä lenkkarit. Seuraavaksi Punaiseen polvipituiseen kukkamekkoon. Sitten aivan ihana on Huulipaita ja pitkä turkoosiin päin menevä villatakki. Ja sitten vielä tuo kirsikkapuun alla otettu, jossa tummansiniset culottes-housut, joka ihan yllätti mut tykkäämästä. Oi, kumpa mulla olisi sun tyylitajusi ja yhdistämisen taitosi. Ja tietysti vaatekaappisi sisältö.

 • Maria

  Tässä omat lemppariasut tuntomerkein:

  – Lohenpunainen takki ja harmaa pipo
  – Keltainen takki
  – Punapohjainen kukkamekko
  – Raitapaita ja tummat leveälahkeiset housut
  – R-mekko kauluksilla
  – Leveänmalliset pallohousut (vai olikohan haalariasu?)
  – Turkoosit kuviohousut
  – Vaalea takki huivilla (portailla istuminen peiliaurinkolasit päässä)
  – Beige trenssi lenkkareilla, huivilla ja arskat otsalla

  Ja oikeastaan kaikki, joissa hiukset on auki, koska tuo polkkatukka on niin ♡

 • Esmemar

  Ihan mielenkiinnosta niin onko sinulla vielä kaikki nuo vaatteet tallella vai kierrätätkö vaatteita nopeasti eteenpäin? Itse olen antanut lupauksen, että yritän kuluttaa tietoisemmin ja ostaa vain harvoin mutta laadukasta (kestävä materiaali, eettinen tuotto, ympäristöystävällistä). Tiedän, että muotibloggaukseen kuuluu se, ettei kokoajan olisi samoja tamineita päällä mutta eikös se kuitenkin niin ole, että oli se HM: riepu tai Marimekon paita, ei minkään vaatteen tulisi olla kertakäyttöistä :) Suosittelen Netflixistä The True Cost dokkaria. Tämä kommentti ei ollut siis mikään mielensäpahoitusjuttu, sillä kovasti unelmoin, että voisin joskus omistaa samanlaisia vaatekappaleita kun siulla on :) Mukavaa kevättä <3

 • Maini

  Ihastuttavia kuvia ja asuja!
  Mun suosikit:
  Koralli takki
  Punainen kukallinen mekko(tuosta mekosta oon suorastaan kateellinen)
  Simppeli neule-farkkuasu harmaalla hatulla

  Kovasti odotan osaa 2!

 • lottas

  Inspiroidun todella sun asuista, joka fiilikseen jotain. Tällä hetkellä eniten kolahtaa yksinkertaiset asut (valkoinen t-paita ja tummat farkut) ja maskuliinisemmat yksityiskohdat, kuten nahka.

 • Tua

  En mä tähän osaa sanoa muuta kuin että kelpuuttaisin kyllä kaikki nämä asut itsellekin. VAU!

 • Norra

  Raitapaita ja mustat leveälahkeiset housut, wow! Miten tuo kuva on mennyt itseltäni aiemmin ohi ihan kokonaan? Tiedän mitä etsin seuraavan kerran housuostoksilla :)

 • Mmiia

  Oho :O Oon ajatellu sinuu semmosena ”tosi hillittynä pukeutujana, jolla on aika haalee simppeli värimaailma..” niin oonkohan muuten tätäkään blogia lukenut millon viimeks silmät auki :D Siellähän oli kuosia, väriä ja materiaalia vaikka sun mitä! Upea kooste kaiken kaikkiaan, ihanan värikäs :)

  Erikoisesti silmää miellytti kaikki A-helmat niin hameissa kuin mekoissa. Ja ne värit! Vaaleanpunainen villakangastakki, hopeinen hame, kukkahaalarit ja ruskea mokkahame ovat lumoavia :)

 • Pidän eniten asukuvista, jossa ylläsi on vihreä neule ja kokovalkoinen asu. :)

 • j

  No tuota, jätti aika sanattomaksi. Toiset hurmasi yllättävyydellään, toiset yksinkertaisuudellaan…Kaikki inspiroivia ja ihania. Kiitos siitä. Toivottavasti saamme nähdä asukuviasi myös tänä vuonna. Plogistasi on paljon iloa.

 • Hanna

  Ylipäänsäkin kaikki asut, joissa on väriä, näyttävät päälläsi ihanilta. Ja miten kauniita takkeja! Olin ihan unohtanut toisen kuvan punaisen takin, hurmaava!

 • Alkupään kuvissa oleva pinkki (vai vaaleanpunainen, roosa??) villakangastakki on mun ihan suosikki. Sitä oon aina ihastellut, kun se on blogissa nähty.:)

 • KatriElina

  Kivoja leikkauksia ja värejä sulta löytyy kaikenkaikkiaan! Erityisesti pisti silmään värikkäät päällystakit ja nahkainen käpy/suomuhame, jonka kanssa ohuet mustat sukkikset varmasti toimisi tosi hyvin. Sini-musta olisko Marimekon housuasu oli myös tosi makee! :)

 • sucrin

  Monia todella ihania asuja ja vaatteita! Muutamien muiden tapaan pidän huulipaidasta ja pitkästä neuleesta. Omaan makuun ilahduttivat erityisesti myös vaaleanpunainen neule + lenkkarit, vaalea kukkapaita + turkki, tumma Marimekko-asu ja viimeisenä oleva Unikko-paita.

 • Laura

  En osaa edes sanoa mikä näistä on lempparini kun rakastan lähes kaikkia asuja! Tää pitää pistää kirjanmerkkeihin niitä hetkiä varten kun haluaa löytää inspiraatiota :)

 • Henna

  Oioi, superkivoja asuja (ja muutana floppi, hehe). Tuo lohenvärinen takki on aivan ihana! Ja omaa silmää hivelee tuo marimekon unikkopaitakin, sopii sinulle niiiiiin hyvin :) Ihana myös huomata kuinka rohkeasti pukeudut hyvin erityylisiin vaatteisiin. Tämä postaus lähtee ehdottomasti inspiraatioksi omaan pukeutumiseeni, joka on nohhh.. aika peruskauraa päivästä toiseen.

 • Sulla on kyllä mieletön tyylitaju tän kuvalistan perusteella! Vau!
  Multa erityispisteet menee noille vähän menneen maailman-tyyppisille asuille: vaalealle vekkihameelle ja R-mekolle.

Related posts