17/01/16

Kynsilakka- ja huulipunakisan voittajat

2 88 treat14

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu. :) Muutaman sunnuntaipäivä saa vielä nyt kivan huipennuksen, sillä huiman innostuksen osakseen saanut Treat Collection -kisa on nyt saatu päätökseen ja on aika julkistaa kynsilakka- ja huulipunapakettien onnelliset voittajat. Kaikki värivaihtoehdot saivat tasaisesti kannatusta osakseen ja onnettaren arpa suosi tällä kertaa kilpailussa seuraavia kommentoijia:

Beige + punainen

Sweety Pie:

Ihan mahtavaa, että vihdoin löytyy luonnollisempia vaihtoehtoja kynsilakalle ja huulipunalle! Juuri niitä olen jo pari vuotta etsiskellyt, varsinkin hyvillä väri vaihtoehdoilla! Omaan silmääni nappasi heti tuo beige ja punainen yhdistelmä :)

Pinkki

Tiina:

Oi miten ihania sävyjä! Vaikea valita mikä olisi paras, mutta kyllä tuo pinkki taitaa tällä kertaa viedä voiton :)

Punainen

Annie Mink:

Ai ku kaikki näyttää niin kauniilta! Laitetaan arpa vaikka perinteiselle punaiselle :)

Oliivi + pinkki

Katri:

Oliivi ja pinkki on aivan huippuyhdistelmä!

Viininpunainen

Olga Mansesta:

Oolalaa, aivan upea tuo viininpunainen paketti! Oon allergioiden myötä siirtymässä vähitellen kokonaan luonnonkosmetiikkaan, joten oli tosi kiva kuulla tämmöisestäkin merkistä, kiitos kun esittelit! :–)

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne! :) Ja jos Treatin luonnonkosmetiikkatuotteet kiinnostavat, niin merkin omilta nettisivuilta löytyy lisäinfoa sekä listaa jälleenmyyjistä.

treat3treat11

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Pia

    Moi Jenni,

    mikä on tuon pinkin huulipunan nimi, jota sinulla on tuossa kuvassa? Ajattelin tilata itselleni sen Treat Collectionin nettisivuilta, kun se näyttää niin kivan pirteältä :)

    • Pinkin sävyn nimi on Iconic ja se on tällä hetkellä ihan ehdoton suosikkini. Eli hyvä valinta! ;)

Related posts