14/01/16

Mustavalkoinen muisto New Yorkista

2 81 gant1a-bw

Onpa muuten hauskaa, että minulla putkahtelee tässä jatkuvasti mieleen kaikkia kuvia ja juttuja, jotka ovat jostain syystä jääneet aiemmin julkaisematta. Kun asukuvia ei ole tullut viime päivien lumikaaoksessa nappailtua, niin laitetaanhan jakoon yksi arkistojen kätköihin unohtunut asu viime syyskuulta New Yorkista.

Olin tosiaan syyskuussa muotiviikolla Nykissä Gantin kutsumana ja edustin sitten iltatilaisuudessa illan isännän tamineissa – luonnollisesti. :) Harvemmin tulee pukeuduttua tällä tavoin vähän maskuliinisemmin juhlaan, mutta olipa hauskaa vaihtelua. Tällaisia housut ja kauluspaita -tyylejä voisi kyllä pitää enemmänkin. Nyt jälkikäteen ajateltuna look olisi voinut toimia vielä paremmin korkkareiden kanssa, mutta priorisoin tuolloin mukavuutta, kun edessä oli pitkä ilta seisoen ja ulkona satoi kaatamalla vettä.

Ja hei, kovasti toivottu koonti koko viime vuoden asuista on vielä tulossa tässä toivon mukaan tämän viikon aikana! :)

gant1b-bw gant1c-bw

Kaikki vaatteet // all clothes GANT (saatu blogin kautta / gifted), kengät // shoes & Other Stories

Photos: Mia Ehrnrooth

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts