11/01/16

Maanantaimoodissa

4 66 blackchords

Nämä viime aikojen rikkonaiset viikot ovat tehneet arkeenpaluusta jotenkin todella vaikeaa. En vain tunnu pääsevän sellaiseen normaaliin arkirytmiin alkuunkaan. Joka päivä teen uudelleen sen päätöksen, että tänään ryhdistäydyn. Vielä toistaiseksi en ole saanut itseeni ryhtiä. Sain silloin joulun alla siitä apatiasta jo niskalenkin, mutta nyt tämä epäsäännöllinen ja hajanainen arkirytmi on heilauttanut tilanteen jälleen päälaelleen. Jokainen päivä tuntuu vähän kuin liian lyhyeksi jääneen loman jälkeiseltä maanantailta.

Mutta huomenna jälleen uusi päivä ja uusi ryhdistäytymisyritys. Ja tänään annan itselleni armoa, taas kerran.

Muistatteko, kun esittelin joulukuussa teille sen hiukan Coldplayn Chris Martinilta kuulostavan ihanan hepun, Andrew Bellen? No nyt tuli taas vastaan hiukan Martinilta kuulostava laulaja, tällä kertaa Blackchords-nimisen kokoonpanon riveissä. Ihana biisi ja sopii oikein mainiosti juuri näihin vähän melankolisiin maanantai-illan tunnelmiin. :)

Translation: A perfect song for Monday melancholy.

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tiina

  Melankolisiin talvi-iltoihin sopii hyvin myös Ben Howardin Esmerelda-biisi…Ah. Maailman kaunein.
  https://www.youtube.com/watch?v=UYUKsRL-YBM

 • LK

  Ah… tää on kyllä loistava biisi! Nimestä en tunnistanut, mutta heti alkusävelillä kuulostikin tutulta. Piti myös heti googlettaa, mistä ohjelmasta tämä on tuttu, koska olin varma, että olin aikoinaan tämän jostakin sarjasta bongannut. Ja niinhän se olikin – Orange is the new black. Kuuntelin tätä jatkuvalla repeatilla ehkä joku vuosi sitten, jonka jälkeen biisi jotenkin unohtui. Kiva, että nostit esille. :) Tämä ongelma näissä yksittäisissä iskevissä biiseissä juuri on, että nimet ei jää aina niin mieleen samalla tavalla kuin artistit ja bändit, joiden tuotannosta tykkää laajemminkin.

  Tiedän täysin tuon normaaliin rytmiin palaamisen vaikeuden. Minulle tulee joskus kauhea kierre lomalla, että vuorokausi alkaa pikkuhiljaa lipsua enemmän ja enemmän ilta-painotteisemmaksi, ja aamulla on mahdotonta nousta ylös kellon soidessa. Terveisin parhaimmillaan 6 h torkuttanut. Ja nukahdin joka välissä uudelleen. :D En ikinä pärjäisi työssä, jossa voi itse jotakuinkin määritellä työaikansa päivän sisällä. Hatun nosto teille, jotka sitä teette. Tällainen 08-16 sopii minulle, niin on pakko nousta aamulla ja taas vastaavasti mennä illalla kohtuu ajoissa nukkumaan, että on ihan tolkuissaan töissä. Mutta niin kuin sanoit, ei auta kun olla itselleen armollinen. Huomenna on uusi päivä. Kaikki järjestyy.

  Ja muuten, paljon synttärionnea! Instagramin puolelta luin. Minäkin tammikuun tyttöjä, tulen kohta perässä. :)

 • Sienna

  Olisi mukava kuulla ajatuksiasi kommenteista, joita sait liittyen ”melkoinen vuosi” postaukseen.

  • Kyllä! Tarkoituksenani on vastailla kommentteihin rauhassa tässä ihan lähipäivinä. :) Pahoittelut, että asiassa on kestänyt!

Related posts