7/01/16

Talvipäivän tipunen

3 85 onar1

Asukuvista ei viitsi tällä hetkellä edes haaveilla, kun lämpömittarin lukemat paukkuvat -25 asteessa, mutta muistikortin kätköistä löytyivät vielä nämä ennen joulua, paukkupakkasia ja lumisateita napatut kuvat, joten laitetaanpa jakoon. Näillä kamppeilla pärjättiin kyllä ihan hyvin uuden vuoden pakkasissa Tallinnassakin, mutta näissä tämän päivän keleissä tarvitaan kyllä jo tuhdimpaa varustusta.

Talven ylivoimainen lempitakkini on ollut tuo Never Denimin pitkänmallinen musta kaapu, jonka alle on ihana kääriytyä. Tuollaiset väljät takit ovat näppäriä siitäkin syystä, että alle mahtuu mainiosti myös useampi kerros puseroita, jos tarve vaatii. Ainoa miinus tässä nimenomaisessa teltassa on, että siinä ei ole mitään kunnon kiinnitystä eli koleammalla säällä täytyy köyttää kaapu ylle joko erillisellä vyöllä tai kietoa takki tiukasti ympärille ja käsivarret siihen päälle.

onar3

Tämä talvi on ollut värikkäiden asusteiden aikaa. Tämä samainen takki on muuntautunut aivan erinäköiseksi oranssinpunaisen, voimavihreän ja nyt kanarialinnunkeltaisen huivin kanssa. Tai oikeastaan tuo pörröinen huivi on todellisuudessa sellainen hiukan neonhohtoinen acid yellow, mutta kuvissa neonsävyt eivät tunnu oikein koskaan toistuvan oikein.

On muuten ollut hauskaa huomata, kuinka pienetkin muunnelmat samoissa asuissa tuovat kokonaisuuteen aivan uudenlaisen ilmeen. Vaihdoin yhtenä päivänä tähän samaan lookiin vain harmaan pörröpipon tilalle mustan turbaanin ja tennareiden sijasta puin jalkaani korkonilkkurit. Ja yhtäkkiä kokonaisuus olikin kovin ladylike, hiukan sellainen 20-luvun henkinen. Pitää joskus esitellä sama look noilla toisilla asusteilla vaikka rinnatusten, niin huomaa, miten pienillä jutuilla voi saada suuria eroja aikaan. :)

Translation: A hint of yellow to cheer up a winter day!

onar11

Takki // coat Never Denim*, kashmirneule // cashmere sweater Arela, farkut // jeans Never Denim*, kauluri // collar Onar*, tennarit // sneakers Adidas*, pipo // beanie FWSS, hansikkaat // gloves Calvin Klein*, laukku // bag 2OR+BYYAT*

* saatu blogin kautta / gifted

onar19onar13onar20onar23onar15

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tosi kauniit kuvat! Arvasin heti että huivi on Onarin :) Ja tota takkia oon ihaillut varmaan joka postauksessa, se on upee!

  • maijavaan

    Onpa kaunis huivi! Kiva kun esittelet näitä hieman pienempiä kotimaisia merkkejä blogissasi :) Onar oli minulle ihan uusi tuttavuus.

  • Natali

    Really a great sporty outfit! Love the way you’ve added a nice pop of color with your scarf. :)

    http://lartoffashion.com

Related posts