4/01/16

Paluu arkeen (+ musiikki- ja leffasuositus)

73 ERATP071_cover_WEB

Onnellista uutta vuotta teille kaikille! :) Päädyin tuossa vuodenvaihteessa pitämään hiukan spontaania somelomaa, kun vähintäänkin yhtä spontaanisti otin uuden vuoden aattona nokan kohti Tallinnaa ystäväni yllyttämänä. Olipa hauska ja erilainen vuodenvaihde! Ja bonuksena sain viettää oikein kunnolla aikaa ystäväni kanssa, joka muutti syksyllä ulkomaille.

Lyhyen somepaussin ja maanantain kunniaksi on ollut vähän käynnistymisvaikeuksia uuteen viikkoon, joten saatte hetken vielä odotella kunnon postauksia, mutta luvassa on tällä viikolla ainakin vähän jo kaipailtu kooste viime vuoden asuinspiksistä, kurkistus kiinnostavaan uuteen suomalaiseen huonekaludesigniin sekä muutama muukin kiva juttu. Sitä odotellessa toivotan teille muillekin lempeää viikon alkua tämän ihanan biisin saattelemana. Nils Frahm – jokohan hänet kohta saataisiin keikalle Suomeen? Yes, please!

Tämä biisi löytyy viime vuonna julkaistun Victoria-elokuvan soundtrackilta. Vielä en ole itse leffaa nähnyt, mutta jo Frahmin luoma soundtrack tekee siitä kiinnostavan, mutta se on siis kerännyt ylistäviä arvioita ympäri maailman ja kahminut lukuisia elokuva-alan palkintoja. Pitänee siis ehdottomasti lisätä tuo katsottavien leffojen listalle. :)

Translation: Happy New Year everyone! I ended up having a little spontaneous break from the social media last week but here I am again. In a post-holiday and Monday mood. So let’s get back to normal business tomorrow and just take it easy tonight, okay? At least I have the perfect music for it, thanks to Nils Frahm. The song is actually from a movie soundtrack. For one thing, the music in the film called Victoria seems to be great, but the movie itself has also got amazing reviews and several movie awards around the world. So I think I definitely need to add it to my list of movies to watch!

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts