29/12/15

Sydämiä sormenpäissä

6 168 sydan-kynnet6

Jos naamani olisi hymiö, juuri nyt näyttäisin siltä silmät sydäminä -emojilta. :D Niin innoissani olen uusista kynsistäni. Olen jo parin viime kynsihuollon aikaan ihaillen katsellut sellaisia söpöjä sydänkynsiä, jotka löysin Pinterestistä. Tänään nyt sitten päätin, että on sydänten aika.

Kynsiteknikkoni Marianne tuumaili, että nämä ovat vähän kuin ystävänpäivän kynnet etuajassa, mutta minä tokaisin, että eikun nämä ovat uuden vuoden kynnet: tästä tulee rakkauden vuosi! Marianne hymähti pilke silmäkulmassaan, että ”No sulla on kyllä rakkauden vuosi joka vuosi!” :D No, se voi olla, mutta hyvät kynnet silti.

sydan-kynnet5

Mutta aivan ihanat, vaikka itse sanonkin. Kynsissä on vaalea puuterisävy pohjalla ja sydämet tehtiin mattapunaisella, mutta kummankin käden nimetön sai punaisen päälle hiukan kimallusta tehosteeksi. Tässä siis kynsi-inspistä muillekin! Veikkaan, että tällaisten tekeminen on aika iisi juttu myös kynsilakalla. :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: I’ve got the cutest nails in the world! Don’t you think? ;)

sydan-kynnet2

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Anne B.

  Ihanat!

 • Jessii

  Todella hienot kynnet! En kyllä tiedä miten itse saisi tuollaiset tehtyä. Sunnuntain Hesarissa oli hyvä kolumni ystävyydestä kuinka se muuttuu lapsien myötä. Siitä olisi hyvä kirjoittaa, kun koskee ehkä monia yli kolmekymppisiä naisia.

 • Milka

  Ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen, mutta aikaisemmin syksyllä postasit ”apaattisesta syksystä”. Vieläkö olet samoilla fiiliksillä, vaikka olet päässyt jo pahimman yli?

  • Kiitos kysymästä, olen tainnut päästä jo pahimman yli. :) Omat niksit apatian karkoittamiseksi ovat tehonneet yllättävän hyvin eli liikuntaa, säännöllisempää ruokailu- ja unirytmiä sekä omaa tsemppausta vain. Sekä tietysti ystävien läsnäoloa ja armollisuutta itseä kohtaan. Nyt juhlapyhien aikaan vuorokausirytmi on heittänyt vähän häränpyllyä ja liikuntakin on jäänyt vähemmälle, mutta eiköhän tämä taas arkeen palatessa tasoitu normaaleihin uomiinsa. :)

Related posts