28/12/15

Talven väripilkut

2 163 spot-a-shop-neuleet1b

Yhteistyössä: Spot-a-shop

Olin pari viikkoa sitten kiikuttamassa kaupassa kassalle harmaata huivia, kun muutinkin mieleni viime hetkellä. Harmaan huivin sijaan mukaani tarttui vihreä – ja tästä valinnasta olen kiitellyt itseäni sittemmin monet kerrat. Värikäs huivi on ihan täydellinen talvisten asujen piristäjä ja sitä on kommentoitu spontaanisti kadulla, ratikassa ja vaatekaupassa. Parhaimmillaan iloisen värinen vaate piristää siis oman mielen lisäksi muitakin kanssaeläjiä! :)

Joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat nyt kuumimmillaan ja minä tein teidän puolestanne pienen virtuaalisen näyteikkunakierroksen verkkokauppoihin – ja napsin talteen talvipäivien ihanimmat piristäjät eli herkullisimman väriset neulepuserot. Mukana inspiskollaaseissa on alelöytöjä esimerkiksi The Outnetistä, Farfetchistä ja Yooxista.

1. kuva:

Erika Cavallani Farfetch, Alexander Wang The Outnet, Tibi The Outnet

Michael by Michael Kors The Outnet, T by Alexander Wang The Outnet, Peter Pilotto Farfetch

Filles a Papa Farfetch, Alexander Wang The Outnet, Mads Nørgaard Zalando

spot-a-shop-neuleet1a

Alexander McQueen Farfetch, Burberry Brit Farfetch, Only Zalando

Dagmar Farfetch, Jonathan Saunders The Outnet, Burberry Brit Farfetch

Emporio Armani Farfetch, Jean Paul Gaultier Farfetch, Proenza Schouler The Outnet

Pari kaveriani lanseerasi tosiaan alkusyksystä uuden Spot-a-shop-verkkopalvelun, jonka ideana on, että sivusto kokoaa yhden selauksen päähän kaikkien kiinnostavimpien verkkokauppojen aletuotteet. Sivustolla ovat nykyään mukana esimerkiksi designer-muodin aleshoppailijoiden iloksi  The Outnet, Farfetch ja Yoox. Lisäksi Spot-a-shopista löytyvät myös Zalandon, Asoksen, Nelly.comin sekä monen muun verkkokaupan aletuotteet.

Jokaisen verkkokaupan sivuille ei siis tarvitse surffata erikseen tutkimaan alevalikoimaa, vaan yhdellä selailulla voi näppärästi katsastaa koko alevalikoiman. Spot-a-shop ei ole itsessään verkkokauppa, vaan ostokset tehdään edelleen kunkin verkkokaupan omilla sivuilla, mutta palvelu kerää kaikki aletuotteet samaan selailunäkymään – tuotetta klikkaamalla pääsee sitten itse verkkokaupan sivuille ostoksille ja tutkimaan tarkempia tuotetietoja. Ja mainittakoon nyt vielä erikseen, että koska Spot-a-shop ei ole verkkokauppa, juttu EI siis sisällä mainoslinkkejä. ;) Inspiraation täyteistä maanantaita!

Kaikki kuvien neuleet löydät siis Spot-a-shopin Neuleet-kategoriasta.

spot-a-shop-neuleet3a

Richard Nicholl The Outnet, Marni Farfetch, Delpozo Farfetch

Issa The Outnet, Love Moschino Zalando, Isabel Marant Étoile Farfetch

J.W. Anderson The Outnet, Paul & Joe Yoox, Chinti & Parker Farfetch

 

Tuotekuvat: The Outnet, Farfetch, Yoox, Zalando

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts