26/12/15

Mikki ja mekko

4 100 mickey-mekko3

Kukkuu taas teille parin päivän radiohiljaisuuden jälkeen. :) Jouluna teki ihan hyvää pitää vähän sometaukoa blogista – tosin Snapchat ja Instagram eivät hiljentyneet täysin pyhiksikään. Eipä täällä vanhempien luona juuri olisi ollut mitään postailtavaakaan, sillä olen viettänyt vapaapäiviä rennosti löhöverkkareissa lautapelejä pelaillen ja aivan liian ähkyyn itseäni syöden.

Jotenkin se ruokailurytmi täällä vanhempien luona muuten on aina paljon tiheämpi kuin itsekseen kotona – ja kun sitä jouluruokaa nyt saa vain sen kerran vuodessa, niin tulee helposti ahnehdittua vähän tarvettaan enemmän. Minä nimittäin kyllä rakastan jouluruokia, ainakin niin kauan kuin niitä tosiaan syödään vain sen kerran vuodessa.

mickey-mekko4

Vaikka joulu on sellaista rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa, ja pääosa ajasta on kulunut täällä maalla tosiaan rennosti lököhousuissa ja villasukissa, oli kiva jouluaatoksi laittaa jotakin kaunista ylle. Tänä vuonna juhlistin joulua R/H:n kauniissa Mickey-mekossa, jonka yläosa on hiukan läpikuultavaa materiaalia.

Sain syksyllä yhteistyön tiimoilta valita mallistosta muutaman vaatteen ja tämä mekko tarttui silloin matkaan. Tämä nimenomainen yksilö on jo myyty syysmallistosta valitettavasti loppuun, mutta valikoimissa on vielä monta muuta ihanaa ja lohdutuksen sanaksi, että tämä Mickey-malli tulee joka vuosi uudelleen hiukan erilaisena versiona. :)

Translation: This year I’ve been spending my Holidays in sweatpants mostly, but I did wear something a little bit more special on the Christmas Eve though. I got this beautiful Mickey dress from a cool Finnish clothing brand called R/H. :) This specific dress is already sold out but there are other really cute ones in the collection too. 

mickey-mekko7mickey-mekko5 mickey-mekko9mickey-mekko10

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Katih

    Kaunis mekko, ja tykkään myös noista kengistä.

  • Voi että kun onkin ihana mekko! Täytyypä pitää silmällä tuleviakin Mikki-mekkoja :)

  • n

    Onpa virkistävää nähdä sinut kokonaan mustissa – ja jonkun toisen kohdalla tämä lause olisi todella kummallinen! Ihanasti sopii tuo mekko sinulle.

  • Anni

    Aivan ihana mekko! Milloinkohan kannattaa alkaa seuraavaa mallia odottamaan?

Related posts