23/12/15

Joulun iloja

5 73 tulppaanit

Vaikkei oikein vielä joululta tunnukaan, niin täällä ollaan jo vanhempien huomassa valmiina rauhoittumaan joulunviettoon. Ajattelin ihan vain joulun kunniaksi listata asioita, joista olen juuri tänään kiitollinen ja joista on viime aikoina tullut hyvä mieli. Meikäläinen ei joulupaketteja kaipaa – joulumieli syntyy läheisten läsnäolosta ja siitä, että muistaa olla kiitollinen pienistä hyvistä jutuista.

♥ Isä, jolla on loistava musiikkimaku. Ilahduttaa erityisesti 3,5 tunnin yhteisellä automatkalla.

♥ Sain pikkuveljen maailmalta kotiin puolen vuoden vaihto-opiskelun jälkeen.

♥ Minusta tuli pari viikkoa sitten täti, kun toinen pikkuveljeni sai vaimonsa kanssa pikkuisen pojan. Pääsen näkemään tulokkaan huomenna ensimmäistä kertaa – jännää!

♥ Äitini ei ole yhtään sellainen joulupingottaja, vaan jouluvalmistelut tehdään rennolla otteella. Ihan kaikkea ei tarvitse tehdä alusta alkaen itse, vaan on ihan ok ostaa vaikkapa osa laatikoista valmiina. Joka tapauksessa, ihania herkkuja ovat pöytä ja jääkaappi täynnä eikä varmasti pääse nälkä yllättämään.

♥ Sain vihdoin ja viimein vietyä vuosia kehystystä odottaneet taidehankintani kehystettäviksi. Eihän siinä mennyt yhdenkin taulun kohdalla kuin viisi vuotta… :D

Annika. <3 Rakas ystäväni oli suorastaan raivoissaan huolesta, kun minusta ei ollut kuulunut mitään vajaaseen vuorokauteen. Olisi varmaan jo soittanut poliisit, ellen olisi ehtinyt soittaa takaisin. :D Äiti, sinun ei tosiaankaan tarvitse olla huolissasi tyttärestäsi, koska Annika vahtii kyllä!

♥ Sauna. En edes muista, milloin olisin viimeksi päässyt saunaan, mutta jouluna siihen on onneksi mahdollisuus.

Varmaan tässä keksisi vielä kymmenen syytä lisää iloita juuri nyt, mutta minäpä riennän nyt koristelemaan joulukuusta. Ihanaa ja rauhaisaa joulun aikaa kaikille! :)

Tags:

Categorised in: Elämä

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts