22/12/15

Black on black

5 87 pingu2

Mitä tehdä, kun lempparifarkuissa on reiät polvissa ja ulkona lämpötila lähentelee nollaa? Kieltäydyn pakkaamasta repaleiksi rakastettuja farkkujani talviteloille ja sen sijaan olen jatkanut niiden käyttöaikaa pukemalla surutta alle kalsarit. Okei, no oikeasti olen pukenut ale mustat sukkahousut, mutta kalsarit kuulostavat hauskemmilta.

Yksi talven suosikkivaatteista on ollut tuo musta R/H:n bomber, jonka sain omakseni syksyn mallistosta. Olen vasta jotenkin nyt tässä ihan parin viime vuoden aikana hoksannut kerrospukeutumisen mahdollisuudet laajemmin. Päällystakin alle ei ole pakko välttämättä sulloa aina villapuseroa, vaan toisinaan neulekerroksen voi yhtä hyvin korvata vaikkapa toisella ohuella takilla.

pingu3

Vaikka olen viime aikoina yrittänyt vähän taistella tätä harmautta vastaan pukemalla päälle jotakin värikästä, tällä kertaa teki mieli maastoutua taustaan. Tosin en kyllä tiedä, miten hyvin sitä tuollaisena pingviininpoikasena sulautuu harmauteen… En ole itse asiassa tainnut tuota Pinguksi ristimääni pörrötakkia koskaan käyttäkään ennen päällystakkina, mutta hyvin toimi siinäkin roolissa, kun alla oli riittävästi niitä kerroksia.

Translation: I have tried to fight against the grey and dull winter mood by wearing something colourful almost every day. But this day I felt more like blending into the background than standing out. Although I’m not completely sure how I succeeded with that furry baby penguin lookalike jacket…

pingu9

Pörrötakki // faux fur jacket Noisy May*, bomber-takki // bomber jacket R/H*, poolopaita // turtle neck shirt Filippa K, farkut // jeans Topshop, nilkkurit // ankle boots Terhi Pölkki*, aurinkolasit // sunglasses Monki

* saatu blogin kautta / gifted

pingu5pingu8pingu4

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mä olen yhdistänyt vaaleat repaleiset farkut värikäisiin leggareihin. Neonvihreät tai vaaleanpunaiset. Raikas yhdistelmä joka sopii mun värikylläiseen tyyliin :)

 • Kiti

  Miten sä jaksat aina pitää noita aurinkolaseja vaikka ulkona ei edes paista aurinko :D

  • bl

   Itsellä ainakin tuollainen tasaisen vaaleanharmaa taivas sattuu valoherkkiin silmiin tosi paljon. Välillä tuntuu urpolta vedellä pilvisellä säällä arskoissa, mutta eipähän tarvitse kärsiä migreenin kanssa illalla.

   Tuo takki aiheuttaa edelleen kateutta. Mun talvi kaipaa myös jotain pehmeää ja pörheää. :3

   • Sama juttu minulla eli todella valoherkät silmät, joten aurinkolaseja tulee pidettyä monesti silloinkin, kun aurinko ei suoranaisesti paista. Silmiin ihan sattuu, kun taivas on juuri sellainen tasaisen vaalea ja kirkas, puhumattakaan siitä, että ne alkavat herkästi myös vuotaa.

    Ja joo, takki on kyllä niin ihana pörrö! <3

Related posts