21/12/15

Nothing breaks your heart

64 trouble-will-find-me-full

Yllättävän paljon kaikenlaista hässäkkää sitä tässä juuri joulun alla sitten onkin vielä, vaikka kuvittelin, että voisin jo heittäytyä vallan oloneuvokseksi (tosin harvoinpa sellaista hetkeä tällaisen touhuiluun tottuneen ihmisen elämässä on muutenkaan). Sentään aloitin tänään aamuni vain lukemalla. Se on yksi parhaista jutuista, kun herää aamulla niin, ettei ole suunnaton kiire minnekään ja voi vain uppoutua hetkeksi hyvään kirjaan ennen kuin nousee sängystä. <3

Illan biisinä taas ihanaa, ihanaa The Nationalia.

Translation: One of the best moments: when you wake up in the morning without a hurry to go anywhere and you can just stay bed for a while and read a really good book for a while. <3 This song is pretty amazing too. 

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts