18/12/15

Farkkujen haastaja

3 109 nahkahame3A

Enpä muista, milloin olisin viimeksi vetänyt ylleni minihameen. Joskus 10 vuotta sitten ainoa oikean helmanpituus oli lyhyttäkin lyhyempi, mutta viime vuosina suosiossa on ollut ememmän midi- kuin minimitta. Saan ihan tosissani haastaa itseäni nykyään pukemaan alaosaksi jotakin muuta kuin farkut, joten hame on helman mitasta riippumatta kivaa vaihtelua.

Enpä myöskään muista, milloin olisin viimeksi pukeutunut ohueen poolopuseroon. Viime talvena taisin käyttää mustaa ohutta pooloa pari kertaa, mutta siitä edellinen kerta oli varmaankin ala-asteella. Niin vain se 90-luku on onnistunut vaivihkaa ujuttautumaan takaisin minunkin vaatekaappiini.

nahkahame8

Olen pahemman luokan lempivaatejumittaja, etenkin kenkien suhteen. On itse asiassa siis erittäin hyvä juttu, että lempparikenkiä on välillä käytettävä suutarissa, niin muutkin parit saavat silloin tällöin mahdollisuuden. Juuri nyt suutarin hoteissa ovat useammatkin lempparikengät, joten uskaltauduin ilolla ulkoiluttamaan kenkäkaappini uutukaisia. Sain valita Terhi Pölkin syysmallistosta yhdet kengät omakseni ja sydän sykähti noille kauniille nikkureille. Siinä on kyllä yksi niin lahjakas ja ihana suunnittelija, että hänelle toivoisi suurempaakin menestystä. Kovin montaa kiinnostavaa kenkämerkkiä täältä Suomesta ei toistaiseksi vielä ponnista, mutta Terhin nimi kannattaa painaa mieleen.

Translation: Mini skirt and turtle neck – the 90’s is slowly sneaking into my closet, it seems. I have to say that nowadays I consider it a success whenever I put on something else than jeans so miniskirts or any kind of skirts are a welcome change in my style. :)

nahkahame12

Takki // coat Never Denim*, keinonahkahame // faux leather skirt Vero Moda, poolopaita // turtle neck shirt Ann-Sofie Back*, neuletakki // cardigan Tiger of Sweden, kashmirhuivi // cashmere scarf Arela, aurinkolasit // sunglasses Monki, korkonilkkurit // ankle boots Terhi Pölkki*, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

nahkahame1nahkahame4a nahkahame2 nahkahame10nahkahame9nahkahame11nahkahame13

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Miss1970

    Todella tyylikäs asu. Naisellinen ja graafinen yhtäaikaisesti. Huivisi tuo ihanasti väriä asuusi.

  • Hameet on kyllä todella kivaa vaihtelua, tykkään kanssa :) Aivan ihana tämä kokonaisuus, voisin pukea vaikka heti päälleni! Tykkään muutenkin sun tyylistä ihan älyttömästi. Pakko sanoa, että sun blogi on tällä hetkellä ihan yksi mun suosikeista. Ja snäpissä on ihan mahtava katsella sun videoita, niistä tulee aina tosi hyvälle tuulelle :)

    Ihanaa viikonloppua ja joulunodotusta!

  • Ikävöin sellaisia farkkuja jotka vetää päälleen mielellään vaikka joka päivä! Siitä on aikaa kun olen sellaiset omistanut. Terhi Pölkit on niin kauniit. Itsekin olen katsellut juurikin näitä nilkkureita sillä silmällä…

Related posts