17/12/15

All of your pieces

4 62 andrew-belle

Olen viime aikoina tehnyt niin kivoja musiikkilöytöjä, että näistä on ilo vinkkailla muillekin. Levylautasella on soinut viime päivinä ahkeraan Andrew Bellen biisi Pieces, eikä koko Black Bear -albumikaan ole yhtään hassumpi. Olen muuten vakuuttunut, että herra on joku Coldplayn Chris Martinin salainen kaksoisveli, koska ääni muistuttaa joissakin biiseissä laulajakollegaa paikoin suorastaan erehdyttävästi ja tuossa videolla sivuprofiilissakin näyttäisi olevan yllättävän paljon samaa. :D

Translation: A great song to cheer up your Thursday morning! :) Btw, I’m convinced that Andrew Belle and Chris Martin were secretly separated at birth – just listen to that voice and check out that side profile on the video…

Tags:

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Äänestä olen kyllä ihan samaa mieltä! Musiikki tosiaan on paljon parempaa kuin Coldplayllä…

    • Joo, osassa biiseistä herra kuulostaa vieläkin enemmän Chris Martinilta. :) Tykkään kyllä Coldplayn musiikistakin, tai no tykkäsin joskus ihan alkuaikoina, enää ei oikein innosta. Mutta ei se vieläkään huonoa ole, vaikkei omille soittolistoille ylläkään. Eli pisteet Andrewn eduksi kyllä!

  • Ravenwaves

    Oho, kylläpä kuulostaakin Martinilta!

Related posts