16/12/15

Pastellipörrö

7 86 pastelli15

Tuskailen oikeastaan joka talvi sen saman asian kanssa, kuinka talven tullen tulee kuin itsestään pukeuduttua tummiin. Kun ulkona on pimeää ja harmaata, tuntuu vähän hassulta, että sitä ikään kuin maastoutuu maisemaan valitsemalla ylle mustaa, vaikka kaapista löytyisi värikästäkin. Joudun aina oikein erikseen tsemppaamaan ja muistuttelemaan, että löytäisin ylleni jotakin vaaleampaa ja värikkäämpää.

Viikonloppuna päätin tsempata oikein urakalla ja puin ylle hempeitä pastelleja. Ja miten raikkaalta ne tuolla syksyisessä maisemassa näyttävätkään. :) Pitäisi vain muistaa tehdä tätä useammin! Rakastan tuota mintun ja puuterisävyn sekä pörröisten tekstuurien yhdistelmää.

pastelli7

Löysin tuon muhkean tekoturkisshaalin New Yorkin matkallani enkä tiedä, olisinko muuten välttämättä sitä innostunut hankkimaan, mutta olin nähnyt samantyyppisen ystävälläni ja sillä sai niin hauskasti erilaisiin takkeihin uutta ilmettä, että päätin itsekin kokeilla. Sillä toden totta saa muutettua tuttujenkin takkien fiilistä aivan täysin.

Translation: Why is it that in the winter I always just tend to blend in the background by wearing dark colours? This pastel outfit proves that I should wear more colours – it just looks so fresh! I love the combination of this powder shade and mint green and the furry materials. That faux fur shawl was a souvenir from New York and it’s just amazing how it can change the whole feeling of the coat you’re wearing.

pastelli17

Takki // coat Katri Niskanen*, tekoturkisshaali // faux fur shawl Zara, farkut // jeans Topshop, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

pastelli11pastelli8pastelli14pastelli6pastelli18pastelli13pastelli5

 Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Munkin mielestä on ihanaa, että joku käyttää värejä talvellakin. Mä olen aina tykännyt väreistä, mutta talvella joskus tuntuu kuin joulupallolta, jos itse on vetänyt jonkun kirkkaan jutun päälle ja kaikki muut on mustassa ja harmaassa :’D

 • Heidi

  vitsi miten ihana yhdistelmä ????! Toi takki on niin ihana karkki ja pörrö sopii siihen ihan mielettömän hyvin. Mä jään ihaileman loppupäiväksi tätä kuvaa?

 • NIIN i-h-a-n-a kokonaisuus, jään lumoutuneena katselemaan näitä kuvia! <3

 • maijavaan

  I-H-A-N-A takki! Pitää heti itsekin kaivaa kaapista jotain värikästä ylle :)

 • Kata

  Onpa kaunis takki, sopii sinulle upeasti!

 • Jääkuningattaren lempeämpi look :)

Related posts