15/12/15

Vintage-shoppailua ja samppanjaa

1 64 moet-vintage

Jos huomisillalle ei ole vielä ihmeitä suunnitelmia ja satut olemaan liikenteessä Helsingin suunnalla, niin nyt olisi keskiviikkoillalle aivan ihana viime hetken vinkkaus. :) Moët & Chandon nimittäin järjestää huomenna 16.12.2015 kello 18.30 – 20.30 Moët & ChandonVintage Shopin Helsingissä Miltton Showroomilla. Mukana myymässä on joukko tyylitaitureita ja bloggaajia, joiden joukossa on myös allekirjoittanut. :) Tervetuloa siis tekemään muotilöytöjä ja nauttimaan illan tunnelmasta! Maksuvälineinä käyvät MobilePay sekä käteinen.

Mukana minun lisäkseni ovat muun muassa Kirsikka SimbergMia Frilander, Taika Mannila, Natalie Vilen, Petra Koivisto sekä Pia Dahlman. :) Tulkaahan tekemään löytöjä! Lisäinfoa tapahtumasta löydät sen Facebook-sivuilta.

 

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts