14/12/15

All that glitters

67 kynnet1

Sitä kuulkaa ihminen tarvitsee elämäänsä aina joskus vähän glitteriä. Varsinkin näin keskellä pimeintä talvea ja joulun lähestyessä. Tällä kertaa sopivan annoksen blingiä elämään toivat kultaisina kimaltavat kynnet – ihanat, vaikka itse sanonkin! Kaikkien niiden minimalististen ja hillittyjen kynsityylien jälkeen olikin jo aika vähän sädehtiä. Jos muuten on jo joitakin huikeita inspisideoita, mitä uutta seuraavaksi voisi kokeilla, niin huikkailkaa vaikka kommenttiboksissa! Meikäläisellä alkavat ideat pikkuhiljaa loppua. :D

PSST. Jos jotakuta kiinnostaa testata näitä Bio Sculpturen geelikynsiä, niin tänään on Mariannen kynsisalongin joulukalenteritarjouksessa oman kynnen geelivahvistus alennuksessa 50,- (normaalisti 60,-) lahjakortilla. Tarjous on kuitenkin voimassa vain huomiseen asti, joten kannattaa saman tien käydä ostamassa lahjakortti omaksi, jos kiinnostaa. :) Kortti on voimassa ostosta vuoden verran.

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: A girl needs a little bit of glitter every once in a while.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts