11/12/15

Paluu Pariisiin

1 70 marimekko-asu9

Tuolla ulkona pimeydessä, kaatosateessa ja raivolla puhaltavassa tuulessa ei ole oikein voinut hetkeen edes haaveilla asukuvien ottamisesta, joten kaivelin arkistojani ja löysin kuin löysinkin vielä yhdet asukuvat, jotka ovat jääneet julkaisematta parin kuukauden takaa Pariisista. Eli luvassa tyyliä ajalta, jolloin aurinko vielä suvaitsi näyttäytyä. ;) Ja nilkat saivat vilkkua paljaina.

Kuvat napattiin Marimekon Pariisiin muotiviikon ajaksi pystytetyn tilapäistoimiston sisäpihalla, kun näytösmallien casting-tilaisuudessa oli pieni paussi meneillään. Aurinko paistoi niin, että talojen varjossakin oli näin kirkasta. Välillä kaipaan valoa niin, että voisin hyvin kuvitella muuttavani jonnekin muualle vain siksi, että suorastaan elän aurinkoenergialla. Kylmyyttäkin siedän mieluummin kuin tätä valon puutetta.

Translation: Oh sun, please come back!

marimekko-asu4amarimekko-asu1

Takki // jacket Marimekko*, silkkipusero // silk shirt Marimekko*, farkut // jeans Topshop, kengät // shoes Adidas*, kaulahuivi // scarf La Alpaca*, silmälasit // glasses Marimekko (Silmäasema)*

* saatu blogin kautta / gifted

marimekko-asu7marimekko-asu10marimekko-asu11marimekko-asu12marimekko-asu2

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • sonsaa

    Täällä toinen aurinkoenergialla kulkija. Muutto ensi syksynä johonkin etelämpään on kyllä laitettu vakavasti harkintaan, kun nyt elämäntilanne sallii sen.

    Ja täytyy edelleen todeta, että tuo Marimekon takki on kyllä upea. Se taikoo niin ihanan tiimalasin esiin!

Related posts