9/12/15

Viime hetken joululahjaparatiisi: Xmas Garage

6 103 christmas-garage5

Myönnän, että tänä vuonna joululahjojen hankinta on jäänyt melkoisen viime tippaan. Olin jostain syystä viime vuoden perusteella siinä käsityksessä, että emme perheessäni enää osta joululahjoja, mutta jokunen aika sitten selvisi, että olinkin tässä luulossa ihan yksinäni. (Onneksi selvisi nyt eikä vasta aattona!)

Onneksi löysin pulmaani loistavan ratkaisun! Bongasin nimittäin jokin aika sitten Helsingin Aleksanterinkadulta (siitä Aleksi 13:n vierestä) jouluisan pop up -putiikin nimeltä Xmas Garage. My o My -liikkeen pyörittämä joulukauppa myy kaikkea mahdollista hauskaa ja tyylikästä tavaraa, joka sopii mahtavasti pukinkonttiin. Yhteistyönä monen muun pikkuputiikin kanssa toteutetussa liikkeessä on tarjolla monenlaista kivaa tyylikkääseen makuun ja hintahaarukasta löytyy moneen budjettiin sopivia lahjaideoita. Toki tuolla voi shoppailla ihan itselleenkin – houkutuksia on takuulla.

christmas-garage7

Kävin liikkeessä ensi kerran viime viikolla ja päätin jo silloin, että pitää palata vielä toisen kerran kameran kanssa ja vinkata tästä teillekin. Idea nimittäin on ihan loistava. Tuumailin jo, että taidan ostaa suurimman osan joululahjoista tänä vuonna tuolta, koska helpommaksi lahjashoppailu ei voisi tulla. Suomalaisten suunnittelijoiden ja ulkomaisten designereiden kivoimmat lahjaideat kaikki saman katon alla. Ihan loistokonsepti! :) Lisäinfoa löydät pop up -kaupan Facebook-sivuilta.

Translation: In case you’re as late with the Christmas gifts as I am, I warmly recommend to stop by the Xmas Garage pop up shop on Aleksanterinkatu in Helsinki (next to Aleksanterinkatu tram stop). This cute little Christmas shop organized by My o My is full of stylish gift ideas for all kinds of tastes and budgets. Gift shopping has never been this easy before. ;)

christmas-garage12christmas-garage8christmas-garage10christmas-garage2christmas-garage6christmas-garage3 christmas-garage11christmas-garage13 christmas-garage14 christmas-garage16christmas-garage15christmas-garage17 christmas-garage19

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • MarjukkaS

  Hahaa, istun just bussissa matkalla Tampereelta Helsinkiin
  . Kerrankin tuli vinkki sopivaan aikaan.

  Oletko käynyt jo Nide-lehti- ja kirjakaupassa? Sekin kiinnostaa.

  • Mahtavaa, että vinkki osui hyvään hetkeen! En ole vielä käynyt, mutta se on to do -listan kärjessä. :) Joku toinenkin lukija siitä vinkkasi – pitää ehdottomasti pikimmiten käydä vierailulla.

 • S

  Itse ostin tuolta yhden kirjan poikaystävälleni joululahjaksi. Olin tosi innoissani kaupasta ja sen tarjonnasta, mutta itse ostotapahtumasta jäi tosi nihkeä fiilis. Kysyin myyjältä mahdollisesta paketoinnista ja sain vastaukseksi vain tiuskaisun, että ”kato ku me ollaa vaan tämmönen pop-up kauppa, niin ei pysty”. Myyjä häipyi kassalta ennen kuin kerkesin edes sanoa kiitosta.

  Ymmärrän, että paketointi ei aina ole mahdollista ja paketoin kyllä lahjani mielellään itsekin, mutta tyyli miten asia esitettiin minulle oli mielestäni tosi kurja (tiedän, että tää ei kuulosta näin kirjoitettuna yhtään niin pahalta). Huh, tulipa vuodatus! :D

  • Pauliina

   Hei S! Olen erittäin pahoillani, että käynnistäsi meillä Xmas Garagessa jäi ikävä fiilis. Haluamme, että asiakkaat kokevat olonsa Xmas Garagessa mukavaksi ja saavat lämpimän vastaanoton ja palvelun. Kustannussyistä pyöritämme tätä joulun väliaikaista kimppakauppaa hyvin pienellä porukalla ja siksi emme voi valitettavasti paketoida lahjoja. Niin ihanaa olisi tehdä kauniita paketteja tuhansille asiakkaillemme. Toivon, että ehdit vielä käymään ennen joulua meillä. Minulla on sinulle nimittäin täällä yllätys valmiina odottamassa!

   • S

    Hei Pauliina! Kiitos asiallisesta vastauksestasi. Niin kuin aiemmin jo kirjoitin, niin ymmärrän sen, että paketointi ei aina ole mahdollista syystä tai toisesta. Pahoitin ainoastaan mieleni siitä tyylistä, jolla minulle vastattiin. Teillä on varmasti kova kiire, joka vaan kiihtyy joulua kohden ja myyjillä on paljon tekemistä.

    Ehdin varmasti tulla käymään vielä ennen joulua. Muutaman joululahjan hankinta on vielä mielessä ja teiltä saattaisi löytyä jotain sopivaa.

Related posts